Last week #36: DIY tas, kerstmarkt en Walvissentour

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika4 Comments

Yeah, deze keer wel op tijd online. Klaar voor een nieuwe Last Week? Deze week heb ik best veel gedaan maar ben ik ook lekker lui geweest.

MaandagMaandag

Weer tijd voor een dagje Holiday Program. We zijn bij een ander winkelcentrumpje geweest maar dit waren alleen maar grote ketens dus hebben we geen andere sponsors gevonden. We aten bij Wimpy’s, een soort luxe Mac, maar ik vond het niet zo heel lekker. ’s Avonds keek ik voor kaartjes voor Soldaat van Oranje.

Dinsdag

Dinsdag

Iemand in een bloggers groepswhatsapp vroeg of ik wat zon kon sturen en toen stuurde ik die foto. Ik werkte aan mijn projectplan voor school. Daarnaast zette ik op Facebook een oproep, deze heb ik ook op mijn blog gezet: Jij bezit de magie om een glimlach te toveren!. ’s Avonds keek ik Rapunzel, handig hea, zo’n koekenpan? 😉

Woensdag

Woensdag

Tijd om nog meer TOMS uit te delen. Dit had ik al eerder gedaan; TOMS geven aan kinderen in nood. Deze keer ben ik in 5 verschillende area’s geweest en zag ik meer van Walmer Township. En het was de eerste keer achter in een Bakkie! Je ziet heel vaak op de weg, ook wel is op de snelweg, dat er mensen achter in zo’n auto zitten waarbij je een hele grote achterbak hebt, daar heb ik nu dus in gezeten. ’s Avonds gingen we uit eten voor een verjaardag en wij waren zo slim op de auto te parkeren achter een slagboom die om 21.00 dicht ging. Wij gingen rond 22.30 naar huis…Oeps, gelukkig was het snel opgelost.

Donderdag

Donderdag

Ik moest alle indrukken van Walmer Township nog even een beetje verwerken. Ik had nu meer van de armoede gezien. Het was een regenachtige dag dus ik heb lekker in bed gelezen met een kopje thee. Owja, vorige week donderdag ben ik trouwens al naar The Hunger Games: Mockingjay part 2 geweest. Hoe kon ik dat toen vergeten zijn om te vertellen… Afijn, ik vond het acteerwerk goed maar ik had op het einde niet van: Oh die wil ik snel nog een keer zien. (Ik had de boeken al gelezen dus wist ook al hoe het afliep)

Vrijdag

Vrijdag

Ik sliep een beetje uit en ’s middags ben ik naar de kerstmarkt geweest. Het is zo raar omdat ik het kerst gevoel nog helemaal niet heb. Ik liep daar ook in luchtige kleding rond. Ik kocht een nieuw topje, en ben er echt verliefd op <3

Zaterdag

Zaterdag

Ik werd rond 9 uur wakker en besloot er uit te gaan. Na 2 dagen best lui te zijn geweest had ik zin om iets te doen. ’s Morgens zat ik in de zon en maakte ik de DIY die ik bij Typo gekocht heb. Een linnen tas waar je zelf een quote op kon schrijven. Ik besloot voor de quote van deze maand (november) te gaan. Verder kwam ik het Bullet Journal idee weer tegen en heb ik me er even in verdiept. Ik heb dit samengevoegd met mijn Filofax omdat dit ongeveer hetzelfde idee is: Alle lijstjes bij elkaar te hebben.
’s Avonds hadden we een braai voor Romee der verjaardag. In de winkel hebben we mini frikandellen gevonden. Ze kunnen in de oven, smaken niet écht naar de frikandel in Nederland maar het komt in de buurt.

Zondag

Zondag

Om 6:30 op om mezelf klaar te maken voor de Walvissen tour. Deze stond op mijn lijstje ‘De 3 dingen die ik wil doen in Port Elizabeth’. Het walvissen seizoen loopt aan zijn eind dus ik verwachtte dat we geen walvis zouden zien. We hebben heel veel dolfijnen, heel veel pinguïns en een hamerhaai gezien. De hamerhaai wordt niet vaak gezien, hij was erg groot en het was gaaf om te zien! Helaas dus geen walvis. Ik heb al wel walvissen gezien maar van veraf en had ze graag nog van dichtbij gezien. Blij dat ik al verwacht had dat we er geen zouden zien. De haai maakte het helemaal goed!
Daarna ben ik nog even naar ’t marktje geweest. Daar heb ik een doek gekocht van jutte met de big five erop in het zwart/wit. Verder heb ik nog een paar andere dingen gekocht maar die blijven geheim (:. Die spullen laat ik nog wel zien als ik terug ben in Nederland.

Deze week wordt nog even bikkelen voor het Holiday Program. Ik moet nog langs de winkels om het ingezamelde geld uit te geven en als het dit weekend kan ga ik skydiven!

Lots of love,
Robin

4 Comments on “Last week #36: DIY tas, kerstmarkt en Walvissentour”

  1. Heb weer genoten van je verhaal ,jammer geen Walvis vlakbij gezien .Maar die hamer haai lijkt mij zeker zo gaaf .groetjes van hier

  2. Gaaf verhaal weer Robin, de haai heeft denk ik ook veel goed gemaakt. Kan me goed voorstellen dat je geen kerst gevoel hebt daar, als je in je topje loopt! Wel leuk voor ons om te zien dat er ook kerstmarkt is! Groetjes………….

  3. Leuk om te zien! En wat een gave blog heb je. Ik vind het onwijs bijzonder dat je een stage in Zuid-Afrika doet, lijkt me leuk om nog meer over te lezen! Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.