Last week #37: Cadeau’s kopen, slangen en skydiven!

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika2 Comments

Ik heb best een drukke week achter de rug. Nog twee weken te gaan waarin het Holiday Program plaatsvind en dan 10 dagen op reis in Zuid-Afrika. Maar nu eerst een overzicht van hoe mijn laatste week was.

Maandag

No pictures… We hadden een meeting over het Holiday Program. We kunnen de eerste week het schoolterrein van John Masiza niet gebruiken dus moesten we een alternatief zoeken. Dat is gevonden! Ook moesten we het nog hebben over de week in januari. Verder was het een rustige dag waarin ik mijn to-do-list voor de hele week maakte.

Dinsdag

Dinsdag

Eerst ging ik naar kantoor. Daar heb ik aan mijn projectplan gewerkt en hebben we het over het Holiday Program gehad voor in januari. Verder ben ik naar de speelgoed winkel geweest om te kijken hoe duur alles een beetje was. Zo kan ik kijken wat ik kon kopen van het gedoneerde geld. Doneren mag nog steeds! Ik zocht naar bekers voor beerpong en verder kocht ik voor mama de tea, coffee en sugar potten.

Woensdag

Woensdag

Ik werkte op kantoor en maakte mijn to-do-list bijna af. Ik printte onder andere de flyers om uit te delen aan de kinderen in Walmer Township. Ik vroeg toen om een schaar en zei ‘sizzle’ in plaats van ‘scissor’. Erg om moeten lachen, haha. ’s Avonds maakte we in de braai een vuurtje.

Donderdag

Donderdag

Sportprogramma! Ze hebben nu op de scholen de examens gehad en de dan komen er niet veel kinderen meer naar school. Normaal ga ik naar de klas om kinderen te halen, daar was nu niemand. Op het sportveld waren nu zo’n 25 kinderen dus hebben we met hen gespeeld. Daarna hadden we een meeting met de lokale volunteers voor het Holiday Program. Mijn ogen begonnen heel erg te jeuken en één werd helemaal rood en dik. Ik ben toen naar de apotheek geweest en heb oogdruppels gehad voor allergie. Ik heb hooikoorts en ik denk dat er een heel klein stukje van het gras of iets in mijn oog terecht was gekomen. ’s Avonds zijn we uit eten geweest met de hele groep (28).

Vrijdag

Vrijdag

In totaal was er ongeveer 2500 rand opgehaald. Vrijdag ben ik de inkopen gaan doen. 80 autootjes, 250 stickervelletjes, 50 toverstafjes en kettinkjes. De toverstafjes en kettinkjes heb ik ’s middags aan elkaar gemaakt. Verder koop ik voor mezelf al een vervroegd verjaardagscadeau, ik ben 22 december jarig, X van Ed Sheeran met de live dvd van Wembley en een paar extra nummers.

Zaterdag

Zaterdag

Eerst heb ik mensen uitgezwaaid die een weekend weggaan. Daarna, een deel van,  de bende opgeruimd die we vrijdag avond hadden gemaakt (tapas gegeten en singstar gedaan). Vervolgens ben ik samen met een paar naar Bayworld geweest. Dit is zo’n 10 minuten lopen van ons huis en ik was er dus nog niet geweest. Ze hebben er zeehonden, pinguïns, een klein aquarium, slangen en een museum. Om 12 uur dachten we dat er een soort slangen show was maar je mocht ze vasthouden en ermee op de foto. Aangezien ik al vaker slangen heb vastgehad wilde ik dat nog wel een keer doen. Na ons bezoekje aan Bayworld zijn we wat gaan eten bij Cabana Havana Lounge. Uitzicht op het zwembad en de zee <‘3.

Zondag

skydive

Tijd om te skydiven! Hoe deze dag is verlopen lezen jullie binnenkort. Ik kan wel zeggen dat het skydiven heel erg gaaf was! Ik zou het graag nog een keer doen. Het was de reis meer dan waard en het uitzicht was super!

Deze week hebben we weer het Holiday Program voor de kindjes van Walmer Township. Vermoeiende maar leuke week.

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Last week #37: Cadeau’s kopen, slangen en skydiven!”

  1. Geweldig weer Robin!! Mooi verhaal en druk heb je het zeker! Gaaf zeg het skydiven! Dat je het durft echt cool. De cadeau’s zijn ook heel leuk. En de slangen, wat een stoere meid zeg toppie!! Tot de volgende keer, groetjes Thea

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.