Last week #38: Holiday Program & Baviaanskloof

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika6 Comments

Vorige week bestond vooral uit het Holiday Program. Ook deze week ben ik daar 4 dagen mee bezig. Daarbij ontstond vorige week maandag het idee om naar Baviaanskloof te gaan en daar ben ik dit weekend dan ook geweest.

Maandag

Maandag

Het Holiday Program is deze week wat anders dan de vorige keer. We hadden het nu in een speeltuin. Mijn lievelingskindje was er ook weer bij! (Middelste eerste foto).

Dinsdag

Dinsdag

Mijn haren waren erg interessant net als mijn huid. De kinderen komen soms naar je toe voor een knuffel of high-five en spelen dan weer vrolijk verder.

Woensdag

Woensdag

Ik maakte een nieuw vriendje. Hij wordt Jimmy genoemd van Jimmy Neutron, vanwege zijn grote voorhoofd. Het is echt een schattig ventje. Één klein meisje was gewoon in slaap gevallen, zo schattig.

Donderdag

Donderdag

Gekke bekken op de foto want het fototoestel blijft erg interessant! Daar hoort poseren ook bij. Bij het Holiday Program zijn er ook best wat kleinere kinderen die nog niet alles mee kunnen doen. Daarbij was het vorige week ook heel warm en vooral donderdag en vrijdag waardoor het niet heel productief was. Dan plof je met de kinderen in de schaduw neer met een bal en rol je ermee over.

Vrijdag

Vrijdag

Mijn boefjes van vrijdag. Het meisje is verbrand van kokend water dat ze over zich heen heeft gehad toen ze nog kleiner was. Ze mocht daarom niet echt in de zon komen. Na het Holiday Program ben ik met nog 3 andere doorgegaan naar Baviaanskloof.

Zaterdag

Zaterdag

We deden een tour omdat je er alleen doorheen mag met een 4×4 en die konden we niet meer huren. Het is er echt heel mooi en we hebben (natuurlijk) bavianen gezien. Echt leuk om ze eens in het wild te zien. Als je aan kwam rijden met de auto rende ze meestal ook weg.

Zondag

 

Zondag

Het chaletje waar we in verbleven met zijn vieren. We deden ’s ochtends een ‘hike’ waarbij je dus moest zwemmen… Hier probeer ik mijn tas nog wat droog te houden maar moet ik toch zeggen dat hij aardig nat is geworden en het me daarna ook niet meer uitmaakte en ik er maar mee op mijn rug heb gezwommen.

Deze week komt er meer online over Baviaanskloof. Volgende week komt er geen last week omdat ik dan op reis ben en deze week bestaat eigenlijk toch alleen weer uit het Holiday Program. We vertrekken zaterdag naar Mosselbay en gaan op mijn verjaardag, 22 december, door naar Kaapstad waarna we nog naar Oudtshoorn gaan om op 29 december weer thuis te komen om oud en nieuw met iedereen te kunnen vieren. Er zullen nog wel wat blogjes online komen!

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

6 Comments on “Last week #38: Holiday Program & Baviaanskloof”

  1. Snap helemaal dat je daar ben om stage te lopen. Lijk mij zo leuk om het ook te mogen. Ben erg jaloers op je haha. Voor welke opleiding loop je eigenlijk stage?

  2. Ze flikt het weer een foto waar je kippenvel van krijg ,Wat een pracht opnamen zo boven die rots ,en weer een belevenis zo’n reis .;)

  3. En zoals steeds weer een heel leuk en lezenswaardig verhaal, met prachtige foto’s. Trouwens voor Baboons, Bavianen moet je goed uitkijken, want die rennen niet altijd voor je weg, is mijn ervaring. Maar dat was in Kenya, misschien zijn ze daar anders. Die kwamen soms juist naar je toe, met de bedoeling om je te bestelen. Ze gaan er bv met je tas vandoor omdat ze weten dat daar soms iets eetbaars in zit. Het kunnen echte boeven zijn, andere apensoorten trouwens ook. Bedenk dat het onze familie is, dus niks menselijks is ze vreemd!

  4. Geniet van je reisje binnenkort! Ben heel benieuwd naar meer info over de bavaankloof. Gaaf om te zien die foto’s. Ahhh Gerum dat kindje dat niet in de zon mag. Wel geweldig dat jullie zo’n glimlach op het gezichtje van die poepies mogen toveren! Wat zijn ze toch schattig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.