Liebster Award

ItsRobinPersoonlijk1 Comment

Door Fabian werd ik in september genomineerd voor een Liebster Award. Daarvoor wil ik hem bedanken want ik had het niet aan zien komen. Hij komt natuurlijk nu pas online omdat ik druk bezig was om mijn blog te vernieuwen. Deze award is er om ‘nieuwe’ bloggers beter te leren kennen. Inmiddels bestaat mijn blog al 2 jaar dus een nieuwe blogger ben ik niet meer maar ik was nog niet genomineerd voor een Liebster Award. Hier komt ie dan, de antwoorden op de vragen die Fabian bedacht heeft!

1. Als je nog maar één blog post online mag houden welke zou dat dan zijn?
Jeetje, gelijk al een hele moeilijke vraag..
Ik denk dat dat “Een jaar voorbij…” is. Een soort ode aan mijn opa die nu inmiddels al twee jaar niet meer is. Dit was voor mij natuurlijk een emotionele periode. Ik was destijds veel ziek geweest en ook tijdens de crematie was ik ziek. Toch had ik nog de kracht om de tekst voor te lezen die ik had gemaakt. Daarnaast haalde ik mijn rijbewijs. Deze wilde ik per se nog halen voordat opa zou overlijden.
2. Aan welke plek heb jij hele mooie herinneringen?
Dat zijn voor mij toch wel twee plekken. Natuurlijk Zuid-Afrika waar ik veel geleerd en gedaan heb. Daarnaast de Efteling. Vroeger hebben wij een abonnement gehad en nu ga ik er elk jaar sowieso wel twee keer heen.
3. Als je alle banen zou kunnen krijgen. Waar zou jij dan willen werken?
Deze vraag is voor mij niet te beantwoorden. Ik vind heel veel leuk en ben nu nog erg opzoek naar wat ik super leuk vind om te doen. Ik denk dat ik het heel fijn zijn vinden om een eigen bedrijf te hebben maar dan moet je wel echt een goed plan hebben en weten wat je wil. Daar ben ik nog over aan het nadenken.
4. Naar wiens blog posten kijk jij altijd uit?
Ik vind de blogposten van Hester altijd heel goed. Ze omschrijf alles heel mooi. Ik lees ze niet altijd gelijk want hiervoor neem ik de tijd om ze te lezen. Verder kijk ik altijd uit naar de weekoverzichten van Jennie.
5. Wat vind je mooi aan je zelf en wat niet?
Hier moet ik echt even over nadenken… Ik vind het mooi aan mezelf dat ik goed naar mensen kan luisteren er zijn heel veel mensen die dat niet kunnen. Oh en mijn ogen vind ik prima. Wat ik niet mooi vind aan mezelf is de striae op mijn bovenbenen (dit is wel heel persoonlijk, en ik ben daar nog wel onzeker over, maar ik weet dat meer mensen dit hebben).
6.  Hoe zouden andere mensen je omschrijven?
Dit heb ik al een paar keer moeten beantwoorden dus deze vraag is niet zo moeilijk. Vrienden omschrijven mij als: aardig, grappig, vrolijk, behulpzaam en openminded.
7. Wat zijn echt jou favoriete dingen?
Films, series, liefde, vrijheid, muziek, evenementen en reizen.
8. Waar vind jij je rust?
In de natuur vooral aan zee of in het bos of lekker lui in mijn kamer op de bank met een goede film/serie op.
9 .Wie mogen er nooit verdwijnen?
Mijn ouders, broertje, beste vrienden en de honden.
10. Wat zijn jou mooiste jeugd herinneringen?
Dat mijn ouders altijd voor mij klaar staan. En de momenten met vrienden en familie, gewoon het fijn bij elkaar zijn. Hiernaast heb ik altijd veel lol gehad op Habbo (ja, echt) en MSN. Zoals eerder al vermeld heb ik in de Efteling veel mooie/leuke momenten gehad.
Dat waren de vragen en dan ben ik hierbij even een rebel want ik ga regels breken. Ik nomineer niemand voor de Liebster Award en schrijf dus ook geen nieuwe vragen. Ik vind het altijd leuk en prima om tags/awards in te vullen als iemand mij nomineert maar zelf mensen nomineren doe ik niet snel aan.
Heb jij nog vragen? Laat het weten in de reacties!

One Comment on “Liebster Award”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.