Mijn favoriete YouTubers

ItsRobinInspiratieLeave a Comment

Ik was eerst helemaal niet veel te vinden op YouTube. Langzaamaan ben ik steeds meer mensen gaan volgen en video’s gaan kijken. Op dit moment heb ik vier favoriete YouTubers. Twee zijn zeker bekend in de bloggers wereld.

Annemerelcom


Annemerel volg ik sinds ik zelf ben begonnen met bloggen. Sinds dit jaar zet ze elke dag een vlog online. Ik begin elke ochtend met een kopje thee, boterhammen en de vlog van Annemerel.

Jiami

Ook Jiami volg ik nu een tijdje. Na haar pauze op YouTube vind ik haar video’s nog beter en ook origineel. Hoe ze eht in beeld vorm geeft vind ik onwijs tof.

Dit was Domien

Radio DJ Domien Verschuuren vind ik ook heel leuk om te volgen. Elke vrijdag komt er om 16.00 een vlog online. Ik vind het vooral leuk om te zien hoe het bij de radio gaat.

Claire Michelle

Tot nu toe nog de enige buitenlandse YouTuber die ik echt volg. Ik vind haar erg inspirerend. Soms gaat ze in der video’s van de hak op te tak en herhaalt ze wat dingen maar ze is echt een mooi persoon.

Wat zijn jou favoriete YouTube accounts?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.