Mini docu: ‘Waar het begon’

ItsRobinPersoonlijk5 Comments

Waar het begon

Op 25 mei werd het mailtje vanuit BNNVARA gestuurd met daarin welke functie’s er beschikbaar zijn voor de BNNVARA Academy. “Als er een functie bij zit die bij mij past, ga ik ervoor” zei ik tegen mezelf.

Er zit een functie bij: Crossmediale contentmaker. Ik wilde gelijk aanmelden maar zag het volgende staan: “Vertel ons een indringend verhaal dat ons raakt en past bij BNNVARA. Kies voor de uitwerking van je verhaal een mediamix die jou het beste ligt. Video, foto, audio of tekst: het mag, zolang het maar een mix is (stiekem vinden wij video wel heel belangrijk). Upload een doc, docx of pdf met je opdracht. Daar kunnen dus ook linkjes in staan ;)”.

Het moet vandaag (29 mei 2018) voor 12:00 ingeleverd worden. Even schoot ik in paniek. “Ik heb alleen zondag de tijd om eraan te zitten… Oké, eerst vraag je papa of hij met jouw idee toestemt. Vervolgens kijk je of je voor maandag vervanging op werk kan regelen”.
Papa stemde met mijn idee in. Helaas lukte vervanging regelen niet. Maar ik had vrijdag alles al in gang gezet. Ik wist dat ik er alleen zondag de hele dag aan kon zitten en maandag na het werk. Dit is het resultaat:

Ik schrijf dit om 00:20 29-5-2018 maar dat heb ik ervoor over. De video is bezig om te uploaden op Youtube. Ik neem zo mijn laptop mee naar boven. Zet mijn wekker wat vroeger en verzend het deze ochtend.

De video ‘Waar het begon’. 

Ik ben best even bezig geweest met foto’s uitzoeken. Het eerste deel met de foto’s was vrij snel gefilmd. De audio eronder zetten duurde even, maar ik ben er blij mee. Het tweede deel was wat onwennig voor mij, ik ben niet gewend om voor een camera te zitten. Voor papa is dit normaler. Het aan elkaar monteren van de beelden van het tweede deel duurde ook wat langer. It’s still not perfect maar voor iemand die niet zoveel met video doet ben ik tevreden.

Laat vooral weten wat jij ervan vind!

5 Comments on “Mini docu: ‘Waar het begon’”

  1. Echt zo veel liefde voor dit mooie stukje docu. Echte pure emotie en eerlijkheid. Ze zouden echt gek zijn als ze hier niet op zouden reageren.

  2. Pingback: Waar het begon…. – PUNTKOMMAAROP

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.