My weekdiary #39: Oudtshoorn en Oud&Nieuw

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika3 Comments

Nieuw jaar, nieuwe naam voor ‘Last week’. Ik was niet tevreden over de naam. ‘My weekdiary’ zat al een tijdje in mijn hoofd en dit vind ik beter.
Helaas heb ik niet veel foto’s van deze week dus het wordt een kort blogje. Nadat ik terug kwam van de 10 daagse reis was ik heel lui, behalve op oud en nieuw natuurlijk, maarja dan heb je die kater op 1 januari… en is 2 januari op een zaterdag waarop ik weer uit ging met als gevolg dat ik weer een beetje een kater had.

Maandag

maandag

De laatste dag voordat we weggingen. In Oudtshoorn zijn we eerst naar een struisvogel boerderij geweest, gekke beesten zijn het. Daarna zijn we doorgegaan naar een soort dierentuin en ben ik met ringstaart aapjes op de foto geweest. Als laatste hebben we een tour gehad door de grotten.

Dinsdag

Terug naar huis. We vertrokken vroeg en waren rond twee uur thuis. Spullen uitgepakt en daarna gelijk de foto’s uitgezocht. De blogjes schrijven wilde ik later doen, maar ik moet nu toegeven dat ik dat nog steeds niet heb gedaan.

Woensdag

Ik sliep uit en deed de was. Verder keek ik volgens mij Game of Thrones… Ik ben begonnen met alles opnieuw te kijken wat best raar is omdat iedereen weer zo jong is. Het is ook wel heel fijn want sommige dingen was ik vergeten… Ik keek seizoen 1 in 2012 dus zo gek is dat niet!

Donderdag en vrijdag

Donderdag,vrijdag

Oud&Nieuw! Ik bleef wat langer in bed zodat ik het vol zou houden ’s avonds. Verder bracht ik de dag in de tuin door en verbrandde ik niet! Iemands moeder had oliebollen mix meegenomen dus we hebben ook oliebollen gegeten! De WiFi was goed genoeg om ook nog is de top2000 te kijken! ’s Avonds braaide we en was het nog warm genoeg om te zwemmen, vet raar is dat! Iets voor 12 telde we af. Uiteindelijk lag ik rond half 5 in bed… Rond 10 uur werd ik weer wakker door de warmte. 1 januari voelde als een zondag.

Zaterdag

Ik ben naar het strand geweest en ben wel verbrand. Mijn rug is nogal rood en ook een plek op mijn been net onder mijn bikinibroekje, vuur rood dus ik kan even geen spijkerbroekjes meer aan. ’s Avonds gingen we naar Beershack. Was een erg leuke avond!

Zondag

Weer een erg brakke dag. Niemand had ’s avonds zin om te koken dus wilde we ‘even snel’ uit eten. Aan het strand was het stik druk dus daar was niks te vinden. We zijn uiteindelijk naar Stanley street gegaan en hebben bij Salt gegeten.

Doordat ik dus en paar dagen brak ben geweest had ik geen zin om blogjes te schrijven en voor mijn laptop te gaan zitten. Daarnaast kwam het besef dat ik nog maar 3 maanden hier zit, nog 12 weekenden en dan zit het er al weer op. Nu lijkt 3 maanden nog best lang maar die 4 maanden zijn al voorbij gevlogen… Nog even flink genieten dus hier!

Hoe was jouw oud & nieuw?

Lots of love,
Robin

3 Comments on “My weekdiary #39: Oudtshoorn en Oud&Nieuw”

 1. Het is zo Maart en einde van een ervaring waar je jaren lang aan terug kunt denken.geniet er nu nog van

 2. Niet zo lang deze keer, maar weer wel heel leuk om te lezen! Wist je dat die struisvogels steentjes eten? dat bevordert hun spijsvertering,of zoiets. Dat ze hun kop in het zand steken is trouwens een (hardnekkig) broodje Aap verhaal, niet waar dus! Het is nu lekker zomer daar bij jullie en als jij terugkomt is hier de winter al voorbij. Die winter stelt trouwens tot nu toe niets voor,in m’n voortuintje bloeien de sneeuwklokjes al.Die bloeien een paar maanden eerder dan normaal en passen zich gewoon aan,aan de klimaatsverandering!
  Nog een (goedbedoelde) tip; bescherm je zo goed mogelijk tegen de zon. En ook al is het heel warm bedek je huid zoveel mogelijk En blijf niet lang in de zon, want van verbranden kun je allerlei problemen krijgen en bedek ook je hoofd met een hoed of pet.Maar dit weet je naturlijk allemaal al!

 3. Wel leuke foto’s Robin, en natuurlijk heb je niet altijd zin om voor de laptop te zitten, maar weer een leuke blog hoor!! Wij hebben oud en nieuwjaar in Arnhem gevierd!!
  En alles is nu weer gewoon, ook weer fijn!
  Geniet er nog maar lekker van, het is zo om, maar wel ’n ervaring om nooit te vergeten.
  Groetjes, Thea.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.