My weekdiary #40: Warmte, cake en strand

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika5 Comments

Na een vakantie van zo’n 3 weken begint het vandaag weer echt en moeten we weer aan de slag in het heerlijke Zuid-Afrika. De vakantie heeft me weer is ontzettend lui gemaakt en veel heb ik niet afgelopen week niet gedaan. Ik vergeet ook elke keer om foto’s te maken voor my weekdiary.

Maandag

Maandag, maandag, maandag…. Ik kraak mijn hersenen maar kan er echt niet meer van maken wat ik op maandag heb gedaan.

Dinsdag

’s Avonds ging ik naar Barney’s want het was weer tijd voor karaoke. Het was niet druk maar je moet het zelf gezellig maken (:

WoensdagIMG_4808

Ik kocht (eindelijk) een ventilator. Soms is het ’s avonds of ’s ochtends zo warm dat je niet kan slapen dus dan is een ventilator ideaal. Enige waar ik me dan aan stoor is het geluid dat hij maakt… Het is ook nooit goed hoor ik jullie denken ;P

Donderdag

IMG_4813

Game of Thrones, filmpje en ’s avonds een heerlijke cake waarvan de werking pas na een uur optrad. We hadden het al een keer eerder gedaan maar toen voelde ik niks. Deze keer was de cake misschien iets te sterk. Het was grappig om het met iedereen hier in huis te doen en te zien hoe iedereen erop reageerde. Hoe eerst alles heel grappig is en er geen einde aan lijkt te komen. Opeens was ik ook erg moe en ik raakte mijn bed aan en was in dromenland.

Vrijdag

IMG_4817

Nadat iedereen wat uitgeslapen was zijn we met een stel naar Jeffrey’s baai gegaan. Op het strand werd je gezandstraald. En het enige dat ik dan ook wilde doen was douchen maar we gingen eerst nog even wat winkels langs. Zodra ik thuis kwam ben ik gelijk onder de douche gesprongen. ’s Avonds hadden we nog een feestje op Robin road wat weer gezellig was.

Zaterdag

IMG_4823

Ik keek de Lion King en Game of Thrones en ’s avonds ging ik naar Beershack.

Zondag

Ik kon uitslapen tot kwart voor 11. Verder heb ik de Lion King 3 gekeken, ja ik sla 2 even over want ik vind 3 leuker ;x. Daarnaast probeer ik deze blogpost in elkaar te zetten met de WiFi die niet zo goed werkt.

Ik heb deze week ook nog wel een klein beetje aan school gewerkt en Het meisje in de trein gelezen. Ik kwam er eerst moeilijk doorheen en vind het geen super goed boek. Ik vind de schrijfstijl niet fijn.

Deze week ga ik er weer hard tegenaan want 19 februari staat het fundraising evenement gepland!

Lots of love,
Robin

5 Comments on “My weekdiary #40: Warmte, cake en strand”

  1. Ik vindt het weer leuk Robin, verstandig de ventilator!! Je bent al goed bruin, ze kennen je straks niet meer terug!! Haha Groetjes, Thea.

  2. Nu ben ik wel benieuwd naar de ‘werking’ van die cake haha. Leuk overzicht zo! (Vooral de maandag vond ik erg interessant hehe)

  3. Wat grappig die reacties van jouw opa hihi 😛 Ik heb ook eens zo’n cake geprobeerd, maar dat was voor mij geen succes. Nooit meer! Wat tof dat de uitgaansstraat Robin Road heet 😀

    1. haha, ja opa’s (: ik probeer zo’n cake ook niet meer snel. Het was veel te sterk haha.
      In Robin Road staat het andere studenten huis haha, we hadden daar een feestje (:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.