My weekdiary #43: kapper en uitgaan in township

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika5 Comments

Over minder dan twee maanden zit ik weer thuis voor de buis. Deze week hebben we veel afscheid genomen en ben ik naar de kapper geweest. Daarnaast zijn we uit geweest in Walmer Township.

Maandag

Ik ging geld afleveren bij het bedrijf dat de flyers en posters zou printen. Daarna ben ik nog met Sena naar een schoenen winkel geweest. ’s Avond hebben we Sena uit gezwaaid.

Dinsdag

IMG_4958

Ik kreeg een belletje dat de posters en flyers aan klaarlagen. Ze had gezegd woensdag of donderdag dus dit was erg fijn! Ik ben ze dus gelijk maar op gaan halen. Echt gek om iets dat je hebt gemaakt op de computer nu in handen hebt.

Woensdag

IMG_4961

Dagje kantoor met het gezelschap van de hondjes!

Donderdag

donderdag

Poster opgehangen op de uni en ’s avond gekookt. We aten wraps (:. ’s Avonds ben ik naar The Renevant geweest. Ik vond hem erg goed en hoop dat Leo zijn oscar is krijgt!

Vrijdag

vrijdag

Ik dacht eerst ik kan nog wel twee maanden door met mijn haar maar ik was het vrijdag zo beu dat ik besloot naar de kapper te gaan. Ga je in Zuid-Afrika naar de kapper wordt je geknipt door een Duitser! Haha. Hij woonde hier nu 7 jaar en begon allemaal verhalen te vertellen.

Zaterdag

IMG_4979

Door de dag heen 2 mensen uitgezwaaid. Daarna was het tijd om uit te gaan in Walmer township. Het was geregeld door onze chauffeur, Lusi. Het was erg grappig en leuk om daar een keer uit te gaan!

Zondag

IMG_4981

’s Ochtends heerlijk in bed Game Of Thrones gekeken. ’s Middags naar het strand geweest en ’s avonds weer twee mensen uitgezwaaid.

Deze week staat er niks gepland.

5 Comments on “My weekdiary #43: kapper en uitgaan in township”

  1. Lijk mij een rare gedachten dat je al haast weer naar huis ga. Je normale leventje op pakken. Zou de laatste 2 maanden er nog maar lekker van genieten. Ga je trouwens wel door met bloggen

    1. Ja, het is heel raar. Het voelt ook heel erg dubbel, aan de ene kant wil ik wel naar huis en iedereen weer zien aan de andere kant wil ik echt nog niet weg.
      Ja, ik ga zeker verder met bloggen. Ik heb als ik terug kom nog een maand vrij voordat school begint en dan moet ik wel even kijken hoe druk het wordt. Voordat ik naar Zuid-Afrika ging blogde ik ook al hier.

  2. nou robin ik weet niet of je me nog kent van bij oma
    maar je doet het heel goed zo en blijf doorgaanen geniet van de tijd dat je weg bent

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.