My weekdiary #46 Addo, school en Kasi Hop

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika2 Comments

Nog precies een maand en ik sta in Nederland. Ik geloof dat ik om 9.25 land op Schiphol. Nog even volop genieten dus van de laatste maand! Ik heb van deze week niet veel foto’s omdat ik veel bezig ben voor school, 10 maart heb ik namelijk mijn eindbeoordelingsgesprek.

Maandag

Kantoordagje wat erg gezellig was. Verder weet ik niet meer wat ik gedaan heb, dat komt ervan als je geen foto’s maakt! Maarja, het zal dan ook wel niet zo heel erg bijzonder zijn geweest.

Dinsdag

dinsdag

Wel een interessante dag! We deden een tour door Addo geregeld door Lungile Lodge. Het was erg warm waardoor we veel zebra’s, pumba’s en olifanten hebben gezien. We hebben ook van heel erg ver weg een leeuwen gezien. En een jakhals, die had ik nog niet gezien. Ik vond hem onwijs schattig.

Woensdag

Even wat langer slapen om daarna thuis aan stage te werken.

Donderdag

Helpen met het sportprogramma. Het was alleen maar één klas dus na een uur was dat al klaar, wat ik totaal niet erg vond. Thuis heb ik weer aan school gewerkt.

Vrijdag

IMG_5128

’s ochtends even naar Walmer Shopping Center om een paar dingen te halen. Ik ben nog steeds verliefd op de Typo winkel. Zoveel leuke dingen daar! Ik hoop dat hij de winkel keten naar Nederland komt. ’s Avonds was het tijd voor Kasi Hop. Dit is een township uitgaans tour. Je eet eerst bij de gastvrouw thuis en gaat daarna naar 4 verschillende tavern’s  (Cafés). Erg leuk en heb me weer vermaakt.

Zaterdag

IMG_5130

Eerst uitslapen en ’s middags door naar een rugby wedstrijd. In de 6 maanden die ik nu hier ben was ik nog niet naar een wedstrijd geweest. Het was leuk om een keer te zien maar ik zou er niet nog een keer heen gaan. Ik kan me niet voorstellen dat deze sport goed is voor je lijf. Het leukste vond ik denk ik nog wel de cheerleaders ;P. ’s Avonds ben ik nog even naar Beershack geweest.

Zondag

IMG_5141

Ik was vroeg wakker en keek Wie Is De Mol terug. De aanwijzingen wijzen zo sterk naar Klaas maar omdat de andere kandidaten hem ook verdenken weet ik het niet zo goed. Als hij is de mol is dan was hij niet een goede mol. ’s Middags maakte ik met Denise en Maud een strand wandeling en liepen we naar Boardwalk waar ik nog leren (rug)tas kocht.

De komende tijd zal er eigenlijk alleen nog maar een weekdiary online komen en soms even niks. Ik heb 10 maart dus mijn eindbeoordeling dus ik ben veel bezig met school. Verder ben ik van 11 tot 20 maart weg. Ik ga nog even reizen. De laatste week help ik nog mee met het Vakantie Programma in Walmer Township en natuurlijk breng ik het laatste weekend ’thuis’ door om afscheid te nemen en nog een feestje te bouwen in Beershack.

Lots of love,
Robin

2 Comments on “My weekdiary #46 Addo, school en Kasi Hop”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.