My weekdiary #47: Inhaalslag de maand maart in vogelvlucht

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika1 Comment

Daar is ie dan zoals beloofd: een inhaalslag van de maand maart. Ik weet natuurlijk niet meer wat ik elke dag heb gedaan dus het wordt een samenvatting per week. Volgende week komt dan een weekdiary online van 2 weken en dan ben ik weer bij.

Week 9

week9

Maud was jarig deze week dus gingen we met een groep uit eten. We hadden een huis/tuin feestje en in het weekend zijn we naar The Valley Market geweest. Hier had je kraampjes met eten en ook nog wat leuke spullen voor in huis.

Week 10

week10

Er stond een circus in Port Elizabeth en dat mochten wij natuurlijk niet missen! Er zaten hele leuke acts tussen. Verder hadden we de eerste keer in de container met de ‘meidengroep’. De bedoeling van de groep is dat de meiden uit Walmer Township gezellig kunnen praten maar ook over serieuze/moeilijke onderwerpen. Met de fabulous groep ben ik dat weekend naar Graaff Reinet geweest waar een TV stond met een Nederlandse zender erop. Het weekend sloten we af bij Charlie’s.

Week 11

week11

5 dagen Kaapstad! Ik had met iemand afgesproken die al in het vrijwilligershuis had gezeten en nu aan het reizen was. Een hele gezellige week waar nog een verslag van online komt (:. Ik kocht een leuk Zuid-Afrikaans jurkje, voerde eekhoorns en deed de shark cage diving. Vrijdag kwam ik thuis om dat weekend voor de tweede keer te gaan skydiven.

Week 12

week12

Week 12 van het jaar alweer.. De maandag liet ik een tweede tattoo zetten! Ik ben er heel blij mee, gelukkig maar hea ;). Verder was dit mijn laatste week in Zuid-Afrika en hadden we Holiday Program. Ik heb nog even afscheid kunnen nemen van mijn lievelingskindjes (:. Verder gingen we deze week veel uit en had ik een afscheidsdiner met de fabulous groep, haha. Natuurlijk hebben we ook nog een afscheidsfeest gehad op zaterdag.

Zo dat was de maand maart zo’n beetje in vogelvlucht! Het was een hele fijne, leuke laatste maand in Zuid-Afrika en heb er volop van genoten. Van Graaff Reinet en Kaapstad komen nog verslagjes en veel foto’s!

Lots of love,
Robin

One Comment on “My weekdiary #47: Inhaalslag de maand maart in vogelvlucht”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.