My weekdiary #50: Bos en Efteling

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Oef, weekdiary 50 alweer. Gek dat ik bijna, ja bijna, elke week een weekdiary maak. Afgelopen zondag was ik het helemaal vergeten en de rest van de week had ik er niet echt de tijd voor. Hier is hij dus alsnog: de weekdiary van afgelopen week.

Maandag

IMG_5530

Maandag ben ik bij een schoonheidssalon geweest van een school vriendin. Het was leuk om elkaar weer te zien.  Na de afspraak ben ik naar de Appie gereden om een kaartje voor de Efteling te kopen.

Dinsdag

IMG_5539

Sem uitlaten in het bos. Verder weet ik niet meer wat ik deze dag heb gedaan.

Woensdag

Met de auto naar Breda en daarna op de fiets naar een afspraak. De versnellingen van mijn fiets deden het niet meer zo goed dus ik wilde als ik terug kwam van de afspraak gelijk naar de fietsenmaker gaan. Dit was alleen al eerder nodig dan ik van plan was. Bij het station stopte mijn fiets ermee, ik kon niet meer trappen. Gelukkig stond ik bij het station waar ze ook een fietsen maker hebben, daar heb ik hem toen achtergelaten en ben ik met de bus naar huis gegaan. ’s Avonds ben ik naar de bioscoop geweest met Manuëla. We zijn naar Miss You Already geweest. Hele mooie, verdrietige film.

Donderdag

IMG_5543

Op naar de Efteling met Manuëla. Ik wilde hier filmen voor een opdracht voor de sollicitatie voor de minor die ik wil gaan doen volgend schooljaar. Ik wil namelijk de Efteling Academy gaan doen. Hiervoor worden maar 7/8 NHTV studenten toegelaten. Hiervoor moeten we een storytelling opdracht doen: Laat een kind tussen de 5-8 jaar in maximaal 5 minuten ervaren hoe een dagje/nachtje Efteling is. Het was een gezellig dagje en het was niet zo druk. ’s Avonds bleef ik in de Efteling. Omdat ik deze minor wil gaan doen was ik uitgenodigd om naar de première avond te gaan van de groep die dit schooljaar de Efteling Academy hebben gedaan. Zij hebben voorstellingen voor Jokie gemaakt. Erg leuk om te zien en ik heb gelijk andere studenten ontmoet die ook solliciteren voor de Efteling Academy. Terug in de auto kwam ik op een ander idee dan ik in mijn hoofd had zitten waar ik veel enthousiaster van werd.

Vrijdag

Uitslapen in Breda en daarna weer terug rijden naar Zeeland. De rest van de dag is een grote waas, geen idee meer wat ik heb uitgevoerd (:.

Zaterdag

Ik begon met het maken van de storytelling opdracht. Hier ben ik de hele dag mee bezig geweest.

Zondag

Zondag heb ik ook weer gewerkt aan de opdracht. Nog niet klaar en ik kan hier niet vertellen wat ik aan het maken ben. Het kost veel tijd en ik hoop dat de beoordelaars het leuk vinden en op deze manier zien dat ik het écht héél graag wil.

Deze week moest ik weer naar school, deed ik wat leuks op Koningsdag en ging ik natuurlijk weer naar de bioscoop. Wat ik nog meer deed en welke film ik heb gezien lezen jullie maandag 😉

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.