My weekdiary #51: Verjaardag, Den Haag en Soldaat van Oranje (musical)

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

Ik moet echt weer meer foto’s gaan maken maar heel erg veel spannende dingen heb ik de laatste week niet gedaan. In ieder geval geen dingen die foto waardig waren of waarbij ik foto’s mocht maken. Het was de eerste schoolweek na stage en ik ging naar Soldaat van Oranje.

Maandag

De eerste schooldag na de stage in Zuid-Afrika. Wat was het raar om weer in een klas te zitten en les te krijgen. Ik kon met opa’s auto die zelf in Polen zat dus dat was erg fijn.

Dinsdag

IMG_5559

Mama was maandag jarig en omdat ik toen naar school moest gingen we dinsdag naar Den Haag om te shoppen. We zijn met papa meegereden. Malik ging mee naar papa’s werk zodat wij als dames even goed konden shoppen. Ik kocht onder andere deze tinkerbell sokken bij de Primark, hoe leuk!? Binnenkort gooi ik een shoplog online ;).

Woensdag

IMG_5563

Even uitslapen en aan de opdracht voor de Efteling Academy werken en we keken hoe de Koning zijn ronde deed in Zwolle. ’s Avonds ging ik met Malik naar Soldaat van Oranje de musical. Ik vond het zo mooi en indrukwekkend. Tegelijk werd ik nieuwsgierig naar het ‘echte’ verhaal zoals Erik Hazelhoff (de hoofdpersoon) het meegemaakt heeft. Voor de musical zijn natuurlijk wat dingen veranderd. Ik heb dus het boek gekocht. De musical zou ik graag nog een keer zien, soms had je helemaal niet door dat jij aan het draaien was.

Donderdag

Ik reed naar Breda (deze keer ik mama’s auto). Ging braaf naar school en haalde mijn oude huisgenootje op die bleef slapen. Het was erg gezellig!

Vrijdag

Ik ging weer braaf naar school voor één hoorcollege en daarna ben ik met Manuëla naar Jungle book geweest. Mooie film, Baloo vind ik super leuk gedaan en het leek allemaal zo echt.

Zaterdag

Ik maakte de opdracht voor de Efteling Academy af. Ik hoef nu alleen nog mijn creatieve CV en motivatie brief te maken. Om 17.00 moest ik werken.

Zondag

IMG_5572

Mama vierde haar verjaardag voor familie en toen kwam Finn ook even op bezoek. Nog een lekkere speelse pup met scherpe tandjes.

Deze week een week vakantie maar ik ga me even goed voorbereiden op school. Er moet de komende 9/10 weken veel gedaan worden.

Wat is het leukst dat jij afgelopen week gedaan hebt?

Lots of love,
Robin

One Comment on “My weekdiary #51: Verjaardag, Den Haag en Soldaat van Oranje (musical)”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.