My weekdiary #53: Spanning, school en zon

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Zo dat was mij weer het weekje wel. De week begon met een lange dag school en eindigt nu met koud weer. Ik deed niet veel dat het waard was om foto’s van te maken. Daarbij komt dat ik daar ook niet echt aan heb gehad omdat school vrij druk is.

Maandag

Ik kon met de auto naar school, altijd fijn. Het was na de vakantie gelijk een dag van 10 tot 5. Niet heel fijn en vooral niet als het lekker weer is en in het lokaal maar één raam open kan. De planning voor het competentie examen kwam binnen. Ik word al zenuwachtig als ik alleen maar de handleiding door lees. Op 31 mei moet ik eraan geloven.

Dinsdag

Ik ging naar de dokter omdat ik last had gehad van een soort kramp in mijn been. Dit was al redelijk over maar voor de zekerheid ging ik toch maar even. Daarna ging ik door naar Breda en heb ik op mijn kamertje de documenten voor de Efteling Academy afgemaakt. Ik mag het helaas niet laten zien maar ik ben er zelf tevreden over. 17 of 18 mei hoor ik of ik op gesprek mag komen. Erg spannend want ik wil deze minor heel graag doen.

Woensdag

IMG_5650

Ik hoefde pas om 12 uur op school te zijn maar mijn wekker ging om 8 uur af. Douche, eten en al op de fiets naar school om in de mediatheek te gaan werken. Hier wordt ik niet veel afgeleid. Als ik op mijn kamer zoek ik andere dingen om te doen om niet aan school te gaan werken. In de mediatheek moet ik wel. ’s Avonds ben ik naar The Huntsman: Winter’s war geweest.

Donderdag

Tot ongeveer 3 uur op school gezeten. Toen ik thuis was wilde ik in de tuin gaan leren maar er zat een huisgenootje. Dat was wel erg gezellig dus van leren kwam niet veel terecht. ’s Avonds ben ik begonnen met The Walking Dead seizoen 6. Nog steeds moet ik veel serie’s bij kijken en hoe graag ik dat ook wil. School, werk en tijd met familie/vrienden vind ik net wat belangrijker.

Vrijdag

Voor Leisure Regie gingen we naar Oosterhout naar Theek5. Dit is een erg leuke bibliotheek waar ze echt mee zijn gegaan met de tijd. Het is totaal niet suf zoals veel mensen nog denken maar je kan er heerlijk zitten en het is allemaal gratis. (ja, echt). Eenmaal weer in Zeeland ben ik mee geweest naar Goes waar een politiek café was met als thema: ‘vluchtelingen in Europa: hoe nu verder?’. Oh ja en mijn camera is gemaakt en lag dus thuis op mij te wachten (:

Zaterdag

IMG_5657

Mijn hoofd zat bomvol met wat er voor school moet gebeuren en ik had een beetje stress. Ik heb de hema planner erbij gepakt en ben alles gaan opschrijven. Dat geeft mij veel rust en zo kan ik het goed inplannen. Ik heb een ruime planning gemaakt zodat er nog speling in zit maar goed ook want ’s middags werd ik gebeld of ik opa naar de eerste hulp kon brengen. Ik met opa naar het ziekenhuis waar hij goed werd geholpen. Medicijnen meegekregen en opa is nu weer thuis om uit te zieken. ’s Avonds ging ik naar een vriend en we hebben Boyhood gekeken. De film duurt lang maar ik vind hem wel goed!

Zondag

Hup weer aan school en ’s avonds werken.

Deze week komt er een vriendin van Zuid-Afrika langs en ga ik zondag met het gezin naar Racoon&Friends for Jayden. PEER, Rowwen heze, Typhoon en natuurlijk Racoon treden op. Erg veel zin in want ik ben wel toe aan een feestje!

Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.