My weekdiary #54: 3 keer naar de bioscoop

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Afgelopen week was een beetje een gekke week omdat het maandag 2e Pinksterdag was. Ik ging deze week 3 keer naar de bioscoop waarvaan 2 keer in mijn uppie. Daarnaast ben ik naar Racoon and Friends for Jayden geweest, met heel erg veel regen. Ik was al aan de blogpost begonnen gisteren maar er kwam iets tussen. Ik bedacht me net dat hij dus nog niet online stond. Dus tada: Een dag te laat maar hier is mijn weekdiary 😉

Maandag

2e Pinksterdag was best saai. Ik werkte vooral veel aan school. ’s Avonds gingen we fonduen. Ik heb geprobeerd een foto te maken maar niemand kon normaal doen dus dat is helaas niet gelukt, haha.

Dinsdag

Ik ging ’s ochtends met papa mee naar het station dus de wekker stond om 6.00. Voordat ik naar school fietste deed ik de boodschappen. Ik had tot 17.00 les en ging gelijk door naar huis om eten klaar te maken. Ik at iets makkelijks en ging daarna door naar de bioscoop om Captain America: Cival War te zien. Eén van de leukste Marvel films die ik heb gezien.

Woensdag

IMG_5672

Voor school moest ik een customer journey doen in Tilburg. We hadden toch een vrije dag dus ik kon mooi de binnenstad van Tilburg bezoeken en met Manuëla een bezoekje aan de bioscoop brengen. We gingen naar Mother’s day. Hij was best grappig.

Donderdag

IMG_5676

Na school ben ik naar X-men: Apocalypse geweest. Ik vond hem leuk maar de 3D was niet van toegevoegde waarde. ’s Avonds at ik gezellig met mijn huisgenoten en zei iemand dat ze ineens uit ging. Ik had daar ook wel zin in dus besloot om mee te gaan. Dit was de eerste keer weer uit in Breda sinds ik terug ben uit Zuid-Afrika. Het was een geslaagd avondje uit.

Vrijdag

Ik stond op tijd op om terug naar Zeeland te gaan zodat ik daar aan school kon werken. Thuis gekomen heb ik wat aan school gedaan en heb ik daarna nog voor 2 uur een dutje gedaan. Ik was nog wat moe van het avondje uit. ’s Avonds gewerkt bij een bruiloftsfeest.

Zaterdag

Ik sliep uit, deed nog wat aan school en ging daarna werken. Geen bijzondere dag dus.

Zondag

IMG_5680Nog wat slaap ingehaald en rond 3 uur zijn we naar Goes gegaan voor Racoon and Friends for Jayden. Ik was al klaar en zat te wachten tot we weggingen. Ik verveelde me dus een beetje en dat hebben mijn snapchat volgers geweten haha.

IMG_5690

We aten bij het Postkantoor in Goes en zijn daarna naar buiten gegaan voor Di-rect, Rowwen Heze en Typhoon. Gelukkig hadden we poncho’s bij want het kwam tijdens Typhoon met bakken uit de lucht. Na Typhoon zijn we naar huis gegaan.

Deze week heb ik best veel vrij en kan ik veel werken aan mijn essay en het competentie examen. Zaterdag ga ik weer naar AZC Goes om zondag weer de hele dag aan school te besteden. Nog zo’n 6 weken dan dan zit het schooljaar er al weer op.

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.