My weekdiary #56: Veel ongeluk en Ladies night

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Yeah weer op tijd. Deze keer in my weekdiary: ik had best veel pech, weinig school en ik ging naar Pathé Ladies Night!

Maandag

IMG_5838

Tjaa, daar lag mijn laptop dan in de rijst. Mijn flesje water had gelekt in de weekend tas die ik mee had. Mijn laptop lag onderop, weliswaar in een laptop hoes maar dat mocht niet baten. Eerst deed hij het nog wel maar daarna deed hij niks meer. Gelukkig lag mijn oude laptop in Breda en kon ik daarop dus aan school werken. ’s Avonds moest ik naar Dongen om een stakeholdersbijeenkomst te faciliteren uit opdracht van school.

Dinsdag

IMG_5845

Nadat ik mijn laptop bij de mediamarkt had gebracht (gelukkig heb ik een verzekering tegen waterschade) ging ik lekker buiten zitten lezen en heb ik ook buiten nog aan school gewerkt. Verder leverde ik mijn essay in.

Woensdag

IMG_5865

’s Middags een Engels tentamen maken en ’s avonds pasta pesto eten met huisgenoten, heerlijk buiten gegeten. Daarna door naar Ladies Night! Het was een verjaardagscadeau voor Manuëla, want ze is volgende week jarig. Het was voor de film Me Before You die we allebei heel erg graag wilde zien. Woensdag komt er een review online!

Donderdag

Eerst naar school en ’s avonds richting Tilburg om bij mijn oom en tante te gaan eten en om een interview af te nemen. Lekker gegeten en een gezellige avond gehad!

Vrijdag

IMG_5885

Lekker wat uitslapen en daarna door naar Dongen om daar een interview af te nemen. Vervolgens terug naar Zeeland. ’s Avonds had ik pijn in mijn vingers van het knippen maar het is voor een goed doel! Waarvoor dit is kunnen jullie volgende week lezen ;).

Zaterdag

Weer wat uitgeslapen en vervolgend kreeg ik te horen dat ik later mocht beginnen op het werk vanwege het weer. Ik ben begonnen aan Vikings seizoen 4. Op het werk was het erg rustig dus we waren vroeg klaar. Eigenlijk zou ik naar een schuurfeest gaan maar iedereen haakte af dus heb ik de avond doorgebracht op de bank met Netflix.

Zondag

Ik schreef één van de interviews uit en nu doen mijn vingers zeer van al het snelle typen. Gelukkig ging het uittypen 2x zo snel door een programma wat ik gevonden heb waardoor ik niet de hele tijd op pauze en afspelen hoef te drukken maar gelijk mee kan schrijven.

Deze week ga ik werken bij Bruce Springsteen in Den Haag en heb ik twee feestjes! School is alweer bijna klaar en dat betekend ook dat het bijna tijd is voor Concert at Sea, whoopwhoop, zinan!

Waar kijk jij erg naar uit?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “My weekdiary #56: Veel ongeluk en Ladies night”

  1. Leuk om weer over je belevenissen te lezen Robin!,alleen die pech was wel beroerd maar het is weer goedgekomen, gelukkig maar.Zo hoor je nog eens wat; dat Bruce Springsteen in den Haag was dat wist ik niet! Waarom was hij niet op Pinkpop dan??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.