My weekdiary #58: Bijna zomervakantie!

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Vanwege het feit dat mijn blog er even uit lag is My weekdiary niet op maandag online gekomen maar komt hij nu online. Ik heb niet veel foto’s. Dit komt voornamelijk omdat ik veel op school heb gezeten om projecten af te ronden.

Maandag tot vrijdag

IMG_5953Omdat ik niet veel foto’s heb weet ik ook niet meer zo goed wat ik heb gedaan op welke dag. Woensdag had ik een Engels tentamen begrijpend lezen die ik gelukkig heb gehaald waardoor ik geen her tentamens heb. Verder ging ik nog een keer naar Me Before You. Verder keek ik nog foto’s van Zuid-Afrika die ik nog niet had gezien omdat deze door andere zijn gemaakt. Goh wat ik mis ik het zeg! Donderdag maakte we heb project van onderzoek af en vrijdag Leisure Regie. Heel fijn dat dat achter de rug is!

Zaterdag

IMG_5960

Na eerst Orange is the new Black te hebben gekeken ging ik naar de Ikea en daarna naar de Mediamarkt om mijn total loss verklaarde laptop op te halen. Jawel, mijn lieve, mooie, blauwe laptop is total loss verklaard. Het is duurder om hem te laten maken dan dat hij heeft gekost, thank god dat ik een verzekering had! Wat op de foto staat had ik bijna gekocht. Ik kon het eerst niet laten liggen totdat ik zag dat er delen van de wereld wegvallen en dat vind ik dan weer zonde. Jammer maar helaas voor de Ikea.

Zondag

IMG_5966

Een beetje een rare dag. Eerst scheen de zon en toen ineens boem regen. Ik zette mijn sieradenopberg spiegel te koop op marktplaats. Verder at ik lekkere broodjes met gekookte eitjes en keek ik naar Now you see me. Deel 2 draait nu in de bioscoop maar ik had deel 1 nog niet gezien.

Dit weekend ga ik naar Concert at Sea! Heel veel zin in maar het voelt zo raar dat het al zover is. Voor mijn gevoel is het ook echt nog niet zomervakantie.

Lots of love,
Robin

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.