My weekdiary #59: Concert at sea

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Ik haal net de foto’s van mijn mobiel van vorige week en zie dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt behalve van het weekend Concert At Sea. Oepsieee. Normaal weet ik niet meer goed wat ik heb gedaan maar dat weet ik nu dus nog wel.

Maandag – dondedag

Maandag eerst wat uitgeslapen en ’s middags naar de bioscoop geweest, Now You See Me 2. Dinsdag moest ik een prik om te kijken of ik tuberculose heb en hadden we een hoorcollege over het afstuderen. Daarna ben ik naar Zeeland gegaan om spullen klaar te leggen voor vrijdag ochtend aangezien ik niet wist hoe laat ik donderdag thuis zou zijn. Woensdag ging ik terug naar Breda en ’s avonds was het tijd voor Finding Dory! Kleine Dory is zó schattig. Donderdag hadden we de eindpresentatie van Leisure Regie en mijn projectgroepje heeft gewonnen. Ik was vroeger thuis dan ik had ingeschat dus dat was mooi meegenomen. Nog even de laatste spullen om …

Vrijdag

IMG_5988

op om 9 uur op te staan en naar camping Port Zélande te rijden en naar Concert At Sea te gaan!

Zaterdag

IMG_6049

Heerlijk geslapen in de tent en al vroeg stond ik voor de poorten. Blof sluit elk jaar af en dat blijft zo goed.

Zondag

IMG_6152

Wekker weer om 9 uur en rond kwart over 10 zat ik in de auto weer terug naar huis. Er stonden, tot mijn verbazing, geen file’s dus een uur later stond ik weer thuis en heb ik voor pampus op de bank gelegen. ’s Avonds had ik een reünie barbecue, wat heel gezellig was.

Een heel verslag en meer foto’s van Concert At Sea volgen uiteraard nog!

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.