My weekdiary #60: Vakantie vibes

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

Zo, dat was me weer het weekje wel. Ik had een redelijk volgeplande week. In my weekdiary laat ik zien wat ik afgelopen week heb gedaan!

Maandag

Na het weekend Concert At Sea had ik de wekker toch maar om 10.00 uur gezet omdat ik in Breda een afspraak had. Ik werk nu ook bij hulpstudent in Breda en heb al een adresje waar ik elke week schoon ga maken. Daarnaast had ik de brief van de verzekering hoeveel mijn laptop nog waard was. Dit was aardig wat. Ik ben zo blij dat ik die verzekering had afgesloten!

Dinsdag

Ik sliep uit, keek Independence Day van 1996, deed snel boodschappen en ’s avonds ging ik naar Tilburg om te poolen. Nou, dat kan ik dus niet zo goed (:

Woensdag

IMG_6167

Wat heerlijk is die vakantie toch. Ik sliep weer uit en kon een paar dingen van mij to-do list afstrepen. Verder werd ik gebeld of ik donderdag op kennismakingsgesprek kon om via hulpstudent bij iemand schoon te maken. Om 18.00 zaten Manuëla en ik klaar in de bioscoop voor Independence day 2. ’s Avonds heb ik nog heerlijk met huisgenootjes buiten gezeten. Liefde voor deze avondjes!

Donderdag

IMG_6173

Om 15.30 had ik de afspraak voor hulpstudent en maakte ik een afspraak om deze week schoon te gaan maken. Na de afspraak moest ik gelijk door naar Zeeland want ik ging uit eten met mijn vriendinnen. Thuis heb ik mezelf snel omgekleed en gewacht tot een vriendin mij oppikte om naar Brasserie de Berk in Bergen op Zoom te gaan. Het eten was heel lekker!

Vrijdag

Ik was er moe dus heb veel op de bank gelegen en gelezen.

Zaterdag

IMG_6175

Yeahh de zon! Malik ging naar de Efteling dus die zette wij af op het station. Daarna hebben we ergens wat gedronken om vervolgens een nieuwe laptop voor mij te kopen bij de mediamarkt. Ik heb nu weer een HP en hij typt erg fijn! Wel mis ik stiekem het licht blauwe kleurtje die mijn vorige laptop had. ’s Middags hebben we lekker geluncht. Thuis heb ik mijn bikini aangetrokken en mezelf ingesmeerd om lekker op de loungebanken te gaan liggen. Toen het afkoelde heb ik mijn laptop open gedaan en er de programma’s op geïnstalleerd die ik veel gebruik.

Zondag

IMG_6188

Lekker in de tuin met bikini en een aardbeien milkshake erbij. Ik had mijn werkkleren al klaargelegd omdat er was gevraagd of ik eventueel, als het druk was, eerder kon komen. En jawel, zoals ik verwachtte rond een uur of 3 werd ik gevraagd of ik zo snel mogelijk kon komen. Binnen een half uur was ik op het werk. Het was druk, warm maar wel gezellig!

Deze week staat mijn week weer vol. Zo schrijf ik deze blog in de trein onderweg naar Limboland. Ga ik morgen voor het eerst schoonmaken bij het adresje. Woensdag iets leuks doen en donderdag naar de bioscoop! Het weekend moet ik allebei de dagen werken.

Hoe was jouw week?

Lots of love,
Robin

One Comment on “My weekdiary #60: Vakantie vibes”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.