My weekdiary #62: Gourmetten en genieten

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

Tijd voor een nieuwe My Weekdairy. Voorlopig even de laatste. In augustus moet ik eigenlijk alleen maar werken en om nou 4 weken achter elkaar te lezen dat ik bijna alleen maar aan het werk ben is niet leuk. Dus heb ik besloten om in de maand augustus geen weekdiary online te laten komen. Wel komen er andere blogjes online! Maar goed terug naar afgelopen week.

Maandag

De wifi deed het toen nog niet dus heb ik eigenlijk de hele dag gelezen.

Dinsdag

Ik bracht mama naar haar werk en reed zelf door naar Breda om daar schoon te gaan maken en om al mijn kleren mee naar huis te nemen. Daarna reed ik naar mama’s werk om daar te helpen en heb ik lekker met de kinders in de zandbak gespeeld.

Woensdag

IMG_6232

’s Middags bracht ik Malik even naar school omdat hij zijn rapport moest ophalen en zijn boeken inleveren. Daarna zijn we nog even naar de stad geweest. Vanwege het lekkere weer besloten we ’s avonds buiten te gourmetten. Heerlijk!

Donderdag

IMG_6236

Internet was weer gefixt dus besloot ik mijn mail maar even goed bij te werken en de dingen te doen die ik de afgelopen dagen had willen doen. (En ik droeg deze week ook eens het Zuid-Afrikaanse jurkje)

Vrijdag

Ik sliep uit en werkte aan het foto boek van Zuid-Afrika, want ja die heb ik nog niet af…

Zaterdag

IMG_6237

’s Ochtends ging ik voor het eerst in lange tijd skeeleren. We gingen even de stad van Bergen op Zoom in en aten (weer) bij De Hollandsche Tuyn. Je kan daar zo lekker eten en het is niet erg duur. Daarna gingen we door naar kennissen om hun verjaardag te vieren en te barbecueën.

Zondag 

IMG_6238

Ik moest om 12 uur beginnen met werken. Toen ik klaar was wilde ik graag de blauwe wijn eens proeven die wij binnenkort verkopen. Ik vind hem niet erg lekker.. En ik noem het smurfenwijn, want ja, het is blauw 😛

Dus vanaf nu even 4/5 weken geen My weekdiary meer maar wel ander leesvoer.

Lots of love,
Robin

One Comment on “My weekdiary #62: Gourmetten en genieten”

  1. Pingback: Hoe nu verder? - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.