Netflix serie tip: Travelers

ItsRobinPersoonlijk1 Comment

Je hebt vast al wel gehoord van de nieuwe Netflix: Thirtheen Reasons Why. Na één aflevering kunnen de meeste niet stoppen met kijken. Als deze serie nou niks voor je is heb ik een andere Netflix serie tip voor je die wellicht wel wat voor jou is! En het weer met Pasen is ook niet zo goed dus goed excuus voor een serie op Netflix!

Travelers

“Honderden jaren in de toekomst is het menselijke ras bijna uitgestorven. De laatste overlevenden ontdekken echter een manier om hun bewustzijn terug in het verleden te sturen.” – SFseries
In de serie volg je 5 van deze reizigers die terecht komen in lichamen van mensen uit de 21e eeuw. Dit levert soms grappige reacties op. De personages hebben een geheime missie om de toekomst van de mensheid te veranderen. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

De serie

Het eerste seizoen bestaat uit 12 afleveringen. Het is al bekend dat er een tweede seizoen komt. Jammer genoeg is de release datum nog niet bekend, ook niet wanneer het op Netflix verschijnt. Dit is echter geen reden om niet aan seizoen 1 te beginnen! Ik kon bijna niet stoppen met kijken. Doordat de ‘mensen’ uit de toekomst komen levert het echt leuke situaties op. Ook ben je benieuwd wat de geheime opdracht precies is.

Bron foto

One Comment on “Netflix serie tip: Travelers”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.