New in: Heuptas

ItsRobinFashion1 Comment

De heuptas. In de jaren ’80 waren deze erg in. Nu wordt het vooral geassocieerd met ouderwets, is een heuptas nog wel ouderwets? Ik denk dat ik het juist handig vind in sommige gevallen.

Heuptas

Heuptassen worden nu vooral gedragen door wandelaars. Een heuptas is voor hen fijn omdat je dan geen rugzak hebt en gemakkelijk bij je snoepjes en drinken kan. Want ja, tegenwoordig zit er ook een systeem aan waardoor de drinkfles erin kan. De heuptassen zijn er nu ook in verschillende soorten en maten. Ik heb er één van Eastpak gekocht voor de Interrailreis door Europa en eventueel voor op festivals. Op festivals zie je de heuptas tegenwoordig steeds vaker. Het is handig omdat je er zelf zicht op hebt en niet bang hoeft te zijn dat iemand in je rugzak zit. Daarbij is een heuptas niet zo groot als een andere tas en neem je dus ook niet een te grote tas mee.

Eastpak Springer Snow Folk

Ik kocht bij Coolblue de Eastpak Springer Snow Folk voor €12,-. De heuptas vind ik onwijs leuk en ben erg benieuwd hoe zo’n heuptas bevalt op een festival en tijdens het reizen. Ik ga de heuptas dus uittesten om te kijken of het inderdaad handig en gemakkelijk is. Na de interrail reis zal ik er een review over schrijven. Dit laat dus nog even op zich wachten Ik vind dat de heuptassen van nu er heel leuk en tof uitzien! Je hebt ze in allerlei kleuren en met heel veel verschillende patroontjes. Ik kwam erop om een heuptas aan te schaffen omdat Manuëla en ik het erover hadden. Tijdens onze interrail reis zou dit wel eens handig kunnen zijn. Voor geld, telefoon en eventueel camera zodat het niet gemakkelijk gestolen kan worden. Uit een rugzak wordt nog wel is gestolen als je niet uitkijkt en een schoudertas kan zo van je afgerukt worden. Een heuptas zit goed vast om je heup en daar kan dus niet gemakkelijk uit gestolen worden.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van een heuptas vinden! Laat het achter in de reacties.

 

One Comment on “New in: Heuptas”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.