New in: Sony A5000

ItsRobinPersoonlijk1 Comment

De Sony A5000 had ik al een tijdje op het oog. Afgelopen week besloot ik hem te kopen. Ik ben er al een paar keer mee op pad geweest. Ik ben er erg blij met de camera!

Sony A5000

Het model is al wat ouder maar omdat ik een student bent en niet veel geld heb is dit een prima optie. Via cameraland.nl had ik hem zelfs voor €299,- in plaats van €399,-. Dit kwam omdat het een show model was en er een beschadiging aan de doos zit, met de camera is niks aan de hand. Ook zat er een Engelse oplader bij maar dat vind ik ook niet erg.

Ik heb deze camera gekocht omdat ik een spiegelreflex camera te groot vind om mee te nemen op reis. Deze camera is klein maar de opties die op een spiegelreflex zitten zijn ook op deze systeemcamera te vinden. De Sony A5000 bevat ook WiFi waardoor ik gemakkelijk foto’s op mijn mobiel kan zetten. Daarnaast heb ik de camera ook gekocht omdat ik fotograferen steeds leuker vind. Zoals sommige wel weten verkoop ik foto’s bij Werk aan de muur!. Met deze camera kan ik goed oefenen met diafragma, sluitertijd en de ISO instellen en mijn eigen stijl ontwikkelen.

Foto’s

Bron foto

 

One Comment on “New in: Sony A5000”

  1. Ik vind het een mooie kwaliteit! Ik vind het ook wel fijn dat kleinere camera’s nu ook meer kwaliteitsfoto’s kunnen maken. Jaren geleden had je dan nog echt een grote spiegelreflex nodig. Dit is wel een stuk lichter als je op reis gaat en makkelijker op te bergen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.