Op de fiets naar de Ikea

ItsRobinPersoonlijk3 Comments

Ik woon in Breda dicht bij de ikea. Van mijn verjaardagsgeld wilde ik graag nieuwe stoelen voor op mijn kamertje. Dus ik besloot op de fiets naar de Ikea te gaan.

Nieuwe stoelen

Ik had al op de website van Ikea gekeken voor nieuwe stoelen maar moest ze natuurlijk wel even uittesten of het wel lekker zat. Uiteindelijk heb ik voor de Ivar stoelen gekozen die €19,95 per stuk kosten. Na twijfelen of ik ze wel mee zou krijgen op de fiets heb ik er twee gekocht. Dat zag er dus als volgt uit op de fiets:

Ik moest goed uitkijken met opstappen en de bochten niet te scherp nemen. Ik ben veilig thuis gekomen zonder te vallen. De gezichten van mensen die het zagen was wel grappig om naar te kijken. Terug op mijn kamer heb ik ze natuurlijk gelijk in elkaar gezet. Daar kwam ik voor de volgende uitdaging te staan… In het zitgedeelte zaten geen gaten en ik heb dus geen boor. Het is mij gelukt met een schroevendraaier en hamer. Eerst had ik kleine gaatjes gemaakt waar de schroeven moesten komen. Vervolgens heb de rest van de stoel weggezet en ben ik de schroef erin gaan draaien.

Als ik voelde dat de schroef kon blijven staan (soms met behulp van de hamer) en hij er echt ingedraaid moest worden ging ik naar de volgende. Vervolgens de stoel er weer op en zo kon ik de schroeven erin draaien.

Gelukt! Wie zegt dat je een man nodig hebt in je leven? Haha. Ik was stiekem best trots dat het mij was gelukt om de stoelen mee te krijgen op de fiets. In elkaar zetten is niet zo moeilijk. Alleen de schroeven erin draaien kostte wat kracht wat mijn handen niet zo fijn vonden. Ze waren helemaal rood toen ik klaar was met de twee stoelen. Maar het eindresultaat mag er zijn! Ik wil de stoelen nog een keer schuren en wit verven.

Fotolijsten

De twee stoelen waren niet het enige dat ik kocht bij de Ikea. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie fotolijsten en deze heb ik nu gevonden bij de Ikea! Ze zijn €5,99 per stuk. Ik ben er echt heel erg blij mee!

De fotolijsten zijn diep wat ik erg leuk vind. Eindelijk kon ik de kaartjes van Harry Potter and the Cursed Child part one and two inlijsten! Daarbij had ik ook nog steeds randen van Zuid-Afrika die ik ook ingelijst heb. Een mooi aandenken aan mijn tijd in Zuid-Afrika.

Wishlist

Bij de Ikea zag ik nog een wereldkaart die ik heel gaaf vind en wel zou willen hebben. Hij kost €39,95. Ik wil al best lang een wereldkaart. Ik had het geld er nu niet voor maar ik ga voor deze sparen. Doordat hij zwart-wit is past hij ook overal bij.

3 Comments on “Op de fiets naar de Ikea”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.