Over een jaar…

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk6 Comments

Waar ben ik volgend jaar? Over precies 366 dagen, ja niet 365 want 2016 is een schrikkeljaar, ben ik weer in Londen! Ik ben al twee keer in Londen geweest maar deze keer ga ik met een heel goed excuus heen!

Ik ga namelijk naar Harry Potter and the Cursed Child part 1&2!
Toen het nieuws bekend werd wist ik meteen dat ik erheen wilde. Een deel 8 van Harry Potter. Het is (nog) geen boek maar een toneelstuk in twee delen. En juist omdat het een toneelstuk is ben ik heel erg benieuwd hoe ze dit neer gaan zetten!

Gisteren hebben we de kaartjes gekocht. Kaartjes kopen is altijd al erg stressvol en gisteren al helemaal. Het systeem werkte niet zoals het hoorde en nadat we dachten kaartjes te hebben voor 3 september 2016 ging het mis bij het betalen… Het was niet mogelijk om op de ‘Buy’ knop te drukken. Na 10 minuten kon dit wel maar toen werden we eruit gegooid. Ik ga samen met een huisgenoot en haar vriend. De vriend heeft de kaartjes gekocht en nadat hij er dus uitgegooid was heeft hij de hele dag in de wachtrij gestaan. Om 5 uur moest hij weg van kantoor maar gelukkig een paar minuten voor 5 was hij aan de beurt!

Ook al is het pas over een jaar ik heb er nu al zin in en ben erg benieuwd! Ik hoop dat het wordt opgenomen en op dvd verschijnt of dat er later nog een boek van uit komt.

Ben jij fan van Harry Potter?

Lots of love
Robin

6 Comments on “Over een jaar…”

  1. Ohh wat gaaf! Ik ben heel erg harry potter fan, maar dit nieuws had ik even gemist! Ik dacht dat het om een nieuw boek ging, maar een toneelstuk dus!

    1. Ik hoop wel echt dat er nog een boek van komt of dvd van de toneelstukken zodat je het kan blijven lezen/zien. en wie weet komt het ook nog in Nederland op toneel in het Nederlands

  2. Pingback: Last week #32 Halloweenfeest, sandboarden en Velt Fest - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.