Paaspop: It’s Game Time

ItsRobinEvenementen, ItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Donderdag 2 april was het eindelijk zo voor: Opbouwen op Paaspop! Samen met twee studiegenoten had ik een idee bedacht voor de Join-Us area. Dit kon je insturen en we waren uitgekozen om er te staan! Ik ga vertellen over hoe ik het allemaal heb beleefd.

Ons idee was: Lasergamen. Door de studie hadden we er ook een stukje storytelling bij gedaan. Het verhaal was als volgt:
Professors hebben een pil uitgevonden waardoor je 10 minuten onsterfelijk bent. Maar de pil bevindt zich nog in de test fase en wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bijwerkingen.
IMG_2295IMG_2298
Ik werd donderdag opgehaald bij een bushalte in Schijndel en moest even in de achterbak zitten. Het terrein bestond, door de storm, voornamelijk uit modder. Gelukkig had er iemand aan laarzen gedacht!
IMG_2300IMG_2302 IMG_2312IMG_2327
Donderdag en vrijdag hebben we voornamelijk opgebouwd. Doordat er bij ons gedeelte van de Join-Us area nog veel modder lag gingen dat deel pas rond 21.00 uur open. Daardoor konden we van tevoren nog even het festival zelf op!
IMG_2331
Helemaal naar de klote bij The Partyquad
IMG_2333IMG_2340
Het terrein van vrijdag avond en zaterdagmiddag
IMG_2359IMG_2361 IMG_2372IMG_2385
Zondag kon ik ’s avonds naar The Kooks en pikte ik een paar nummer van Anouk mee. Op de camping schoten ze vuurwerk af.
IMG_2388IMG_2391
Maandag moesten we afbouwen en tussen de voortent en de grote tent hing een doek waarin allemaal regen zat. We hadden die vast gemaakt met een tie rip maar omdat ik er met een groot hek tegen aan stootte liet de tie rip los en had ik bijna een koude douche gehad. Ik sprong net op tijd opzij!

Ondanks wat tegenslagen die we hebben gehad was het een tof weekend en was het een hele leerervaring voor mij. Op de camping, in mijn tentje, was het nogal koud ’s nachts. Ik heb iemand horen zeggen dat het -4 was buiten. Ik heb ook echt wel liggen rillen soms. Daarom had ik op de nacht van zondag op maandag mijn spijkerbroek aangehouden, een topje aangedaan, mijn onesie erover getrokken en daarover nog mijn I love London trui en de capuchon opgezet. Zelfs toen heb ik het nog eventjes koud gehad!
Het was leuk en wil dan ook iedereen bedanken die mee heeft geholpen (:

Hoe was jou paasweekend?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.