Persoonlijke update: Afstuderen + experiment

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Yeaahh, daar ben ik weer even. Hierbij een persoonlijke update over het afstuderen en het blog experiment.

Blog experiment

Een tijdje terug deelde ik mee dat ik ging proberen om mijzelf aan een vast schema te houden qua blog artikelen. Zoals de vaste volgers wel hebben gemerkt is dat niet helemaal gelukt. Reden: werken, afstuderen, stresslevel en soms echt geen zin om nog meer voor mijn laptop te zitten. Ik vind het wel fijn om vaste dagen te hebben waarop er blogs online komen maar voor nu stop ik er even mee. Ik heb ook heel veel ideeën in mijn hoofd die ik al opgeschreven heb maar verder niet op papier krijg. Het afstuderen zit continu in mijn hoofd en dat is voor nu mijn prioriteit.

Afstuderen

Momenteel ben ik bezig met het analyseren en het schrijven van de aanbevelingen. Ook moet ik nog een visie artikel schrijven en een competentie examen doen. Voor dit alles werk ik veel voor mijn laptop waardoor ik vaak geen zin meer heb om nog meer te schrijven en naar het beeldscherm van mijn laptop te kijken. Dan zit ik liever op bank met een film of boek en een kopje thee. Om vervolgens op tijd mijn bed in te gaan.

Leuke activiteiten

Vandaag vertrek ik met mijn broertje naar Keulen omdat we maandag en dinsdag naar Phantasialand gaan. Voor het afstuderen ‘moet’ ik naar een bevrijdingsfestival op 5 mei (wat een straf). Verder is er niet veel gepland voor het inleveren van mijn scriptie. Voor daarna staan er wel weer leuke dingen op de planning! Genoeg om naar uit te kijken, wat ben ik blij als ik tevreden ben over mijn scriptie en het ingeleverd is!

Fijne mei vakantie! Of een fijne werkweek voor de mensen die geen vakantie hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.