Persoonlijke update: Zuid-Afrika en bloggen

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk, Zuid-Afrika1 Comment

Even tijd voor een persoonlijke update. Inmiddels heb ik al 1,5 week niet meer geblogd. Even een uitleg waarom niet en ook een update over Zuid-Afrika.

1,5 week stilte

Dit komt omdat ik nadat ik terug was van Frankrijk veel heb gewerkt en daarna geen puf meer had om achter mijn laptop te zitten. Hier had ik ook geen behoefte aan. Ik heb net de foto’s die het niet deden bij de Pictures of last week geupload. Helaas pakt hij ze niet als ik ze echt upload dus ik heb het via een url moeten doen. Ik ga nog uitzoeken waar dit aan ligt. Misschien dat het aan de Olympus ligt. Als iemand een idee heeft waardoor dit komt hoor ik het graag!

Nog benieuwd naar de foto’s?

Pictures of last week #20

Pictures of last week #21

Doordat ik dus ook veel gewerkt heb is er deze week ook geen Pictures of last week online gekomen. Alleen maar foto’s in werk kleding is saai. Daarbij heb ik dan ook geen tijd om foto’s te maken.

Zuid-Afrika

Visum is aangevraagd en ik heb vandaag te horen gekregen dat ik hem op kan halen. Papa gaat morgen proberen of hij dat kan doen. Zo niet, dan wordt het volgende week vrijdag (rest van de dagen werken).

Ik heb een Osprey backpack van 40L gekocht bij Bever. Hij mag mee als handbagage dus dat is erg fijn! Verder heb ik nog een drinkfles met filter gekocht.

Bij Bol.com heb ik een Olympus Tough TG-860 gekocht. In Frankrijk kwam ik erachter dat het geluid vanuit de camera het niet deed. Na contact te hebben gehad met Bol heb ik heb retour verzonden en heb ik een nieuwe binnen gehad. Ik ben er erg blij mee. De foto’s zijn goed scherp.

Dit was mijn korte update! Ik moet nog paar dagen werken en daarna heb ik ongeveer 1,5 week niks tot ik vertrek.

Lots of love,
Robin

One Comment on “Persoonlijke update: Zuid-Afrika en bloggen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.