Pictures of last week #1

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

Zelf vind ik het altijd erg leuk om te lezen wat bloggers de afgelopen week gedaan hebben. Het lijkt mij dus leuk om voortaan ook te delen wat ik heb gedaan de afgelopen week!

IMG_1953Maandag vertrok ik met mijn koffer weer is richting Breda. Vanwege de vakantie zat mijn koffer nogal vol en was hij erg zwaar. Om 10 uur was ik op mijn kamertje en ben ik gelijk boodschappen gaan doen zodat ik dat niet pas hoefde te doen als ik klaar was op school. Verder heb ik van 12 tot 4 op school gezeten en toen ik thuis kwam was ik ook blij dat ik al boodschappen had gedaan! ’s Avonds heb ik met een paar huisgenootjes The Theory of Everything gekeken via Popcorntime.
IMG_1957Dinsdag liep ik naar de bushalte met het lekkere zonnetje in mijn rug. Ik heb van 10 tot 4 op school gezeten. Veel gedaan maar ik was wel erg moe toen ik thuis kwam. Na het eten heb ik, via Popcorntime, Big Hero 6 zitten kijken. De recensie kan je hier lezen.
IMG_1959Woensdag ben ik met Manuëla naar Night at the Museum: Secret of the Tomb geweest. Hij was leuk! Het was voor mij een raar gevoel dat dit de laatste film is van Robin Williams.
IMG_1962IMG_1969IMG_1966IMG_1970
En toen was het alweer donderdag. Eerst naar school voor een gastcollege van Rebirth en vervolgens naar Bunnik om naar de studio A12 te gaan. We hebben een rondleiding gehad en dat was erg interessant. De manier hoe ze op de beleving van de bezoekers beïnvloeden is erg goed. Ze hadden een kroonluchter van glazen flessen gemaakt (weet niet meer wat erin heeft gezeten) en de bar met boomstammen vond ik ook erg gaaf. We kregen een opdracht en het beste idee kreeg de fles Rocketshot. Mijn groepje heeft gewonnen, de enige vraag is nog wanneer we hem gaan opdrinken! Verder vond ik het erg grappig dat je condooms uit een automaat kon halen. Dit had ik nog nooit gezien! Er zaten ook oordopjes en aanstekers in, erg handig!

IMG_1975IMG_1977
Vrijdag kwam ik rond half 4 thuis en was ik erg opgelucht dat het weekend was! Mama haalde me op omdat mijn neefje jarig was. We zijn doorgereden naar Tilburg en hebben daar lekker gegeten. Ik heb teruggereden naar Zeeland (: Sem was erg blij me te zien en kroop lekker bij mij op de bank.
IMG_1979IMG_1981 IMG_1982IMG_1983
Zaterdag stapte ik om 12.00 mijn bed uit. Ik deed wat aan school, at een lolly en ik ging eindelijk skeeleren. Ik ben maar een 10/15 minuten weg geweest. Ik ga langzaam opbouwen omdat ik ook weer even moet oefenen hoe ik moet stoppen. Daarnaast haalde ik bij een kennis een selfie stick op. Zij had hem gehad en gebruikt hem nooit dus mocht ik hem hebben! Dat kleine rode dingetje is heel handig. Het werkt met Bluetooth en als ik op de grote knop druk maakt mijn iPhone een foto. Ik ben er erg blij mee!
IMG_1987Vandaag heb ik veel aan school gedaan en ben ik met een vriend de hond uit gaan laten. Erg fijn om dan even bij te kletsen en om gebeurtenissen te delen. Ik ga zo mijn tas inpakken voor morgen om weer naar Breda te gaan en dan kruip ik lekker op de bank met mijn E-reader.

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

One Comment on “Pictures of last week #1”

  1. Leuke foto’s! Mijn week was heerlijk relaxed (ook vanwege de vakantie); ik heb lekker kunnen bloggen, series kunnen kijken en ben er vaak op uit gegaan. Lees: fotoshoot doen, dagje sauna en een verjaardag vieren. Morgen begint helaas het drukke leventje weer, maar voor nu geniet ik van mijn vrije avond met een goede serie en een warme kop thee 🙂 Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.