Pictures of Last Week #10

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Ohjeee, ik kom er net achter dat ik deze week eigenlijk alleen van Koningsdag foto’s heb. Oepsiee. Ik moet echt meer foto’s maken. Maar ja, afgezien van Koningsdag had ik deze week ook niet echt heel veel bijzonders dus het wordt een korte blogpost.
IMG_2737IMG_2745
Maandag dus naar 538Koningsdag geweest. Arjen had ‘VIP’ kaartjes van de loterij gewonnen en ik mocht mee! Hoe mijn Koningsdag was kan je hier lezen.
Dinsdag heb een beetje kunnen uitslapen en daarna tot 4 ofzo op school gezeten. Woensdag moest ik vroeg beginnen maar was ik wel eerder klaar dan gepland
IMG_2747
Donderdag ben ik met Manuëla naar Tracers geweest en daarna zijn we uit geweest. Gek dat ik geen foto’s heb gemaakt want dat doe ik normaal wel! Ohja, donderdag deed ik ook nog een maskertje op maar die foto is niet blogwaardig haha.
Vrijdag moest ik tot 3 uur naar school waardoor ik om 5 uur thuis was. Ik moest toen snel eten en omkleden omdat ik door moest naar mijn werk. Helaas was het niet druk en was ik half 8 weer thuis.
Zaterdag ruimde ik mijn klerenkast op… het had niet heel veel zin want het meeste ligt in Breda. Alles wat nog thuisthuis ligt trek ik niet vaak meer aan. Ik heb wat kledingstukken opzij gelegd die ik nooit meer aan doe. Deze wil ik meenemen naar Zuid Afrika om daar we te geven. Verder las ik wat in Wetboek voor Bloggers. Ik heb wat nieuwe plugins gedownload die de kwaliteit van mijn blog verbeteren :).
Zondag was er visite en heb ik nog wat aan mijn blog gewerkt.

Deze week moet ik naar de dokter, werk ik op bevrijdingspop, ga ik met mama naar Den Haag en spreek ik af met een vriendin die ik al lang niet meer heb gezien!

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Pictures of Last Week #10”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.