Pictures of last week #11

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Mijn week meivakantie is omgevlogen! Ik heb gewerkt en ben naar Den Haag geweest.
IMG_2769
Maandag ging ik naar de dokter voor de vaccinaties die ik nodig heb voor Zuid – Afrika. Tip voor iedereen die naar het buitenland op vakantie/stage gaat: Check eerst wat jouw zorgverzekering vergoed en welke voorwaarden daaraan zijn verbonden! Best logisch maar wij hadden er niet aan gedacht. Verder ging ik met mijn moeder tanken.
IMG_2773
Dinsdag ging ik werken op Bevrijdingspop in Haarlem. Ik heb heen en terug gereden en daar ben ik stiekem trots op. Het was de eerste keer dat ik langer dan een uur moest rijden. Gelukkig had ik wel een vriendin naast me. Op de heen er terug weg zijn we bij Rotterdam verkeerd gereden omdat de Tomtom het nog niet kende. Door de wind en onweer is Bevrijdingspop een uurtje stilgelegd. Het werken was erg leuk!
IMG_2785IMG_2804
Woensdag en donderdag ben ik met mijn moeder voor haar verjaardag en moederdag naar Den Haag geweest. Ik schreef een blogpost over hoe dat was en een shoplog over wat ik heb gekocht.
IMG_2810
Vrijdag maakte ik foto’s voor de shoplog en ging ik met een vriendin die ik allang niet meer had gezien wat drinken. We hebben lekker bijgepraat!
IMG_2816IMG_2818
Zaterdag sliep ik uit, werkte ik aan school en ging ik werken. Het restaurant zal vol dus de tijd ging erg snel! Zondag sliep ik weer uit en maakte ik een bananensmoothie die ik lezend in tuin opdronk.

Vandaag ben ik vrij, morgen en woensdag naar school en dan weer 4 dagen weekend!
Hoe was jou week?

Lots of  love,
Robin

2 Comments on “Pictures of last week #11”

  1. Mijn week ?druk met mantelzorg voor 2 .gemeenten bellen u wordt terug gebeld, nu een week later nog niet terug gebeld .al 4x gebeurd .nu laaat ik vragen stellen ,Door Kees slagervan de Sp ,of dat normaa,l is aan wethouder Homme.lekker surinaams eten gemaakt, bijna elke dag rondje pluimpot gedaan .ik vertel niet hoe mooi het daar is,wordt het veelste druk .het fluiten kruid is op zijn mooist nu, en de ganzen zwemmen statig rond met de kleintjes keurig tussen in .en zo weer kalm aan naar de Zomer top

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.