Pictures of last week #13

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Oepsie, paar dagen niks gepost. Een echt goede reden heb ik er niet voor. Ik was nogal verslaafd aan, ja ik ga het gewoon toegeven, The Walking Dead. Vrijdag 22 mei begon ik met het kijken op Netflix. Ik had al wat afleveringen rondom op Fox gezien waaronder de eerste aflevering. Maargoed, ik heb het hele weekend gekeken. Ja, ik heb ook geslapen en zelfs wat aan school gedaan. Dinsdag avond was seizoen 4 klaar en toen kwam ik erachter dat seizoen 5 er nog niet op stond. Die heb ik gedownload en inmiddels ook al afgekeken. Nu wachten tot oktober op seizoen 6! Benieuwd naar hoe mijn twee weken waren naast mijn serie verslaving?
IMG_2896IMG_2898
De 18e had ik een vrije dag en werkte ik aan school. De 19e zat ik de hele dag op school. 20 mei was ik ook vrij en werkte ik ook aan school ’s avonds ging ik met Sophie tv kijken. De 21ste ging ik naar Project T waar ik een review over schreef. Daarna heb ik even gehoelahoept.
IMG_2906IMG_2908
Thuis vond ik nog Chocolade lolly’s in de kast, hemels! 23 mei heb ik thuis lekker gegourmet.

En dan over naar deze week waarin ik dus ook niet veel bijzonders deed. Veel Walking Dead en school. Ik keek trouwens ook Once Upon a Time met mijn broertje. Maar….
IMG_2917IMG_2919
Woensdag kon ik dan eindelijk mijn Propedeuse ophalen! Ik wist al ruim een maand dat ik hem gehaald had. Helaas hebben ze bij ons geen uitreiking als je hem in het tweede jaar haalt. Erg jammer vind ik. Woensdag ben ik ook met Manuëla naar Mad Max geweest in de bioscoop. Ik had het niet verwacht maar vond de film erg gaaf!
IMG_2933IMG_2938
Zaterdag was het tijd voor dansjes op Flying Dutch in Rotterdam! Het was zeker een mooi feestje (:. Er volg nog een blogpost.
IMG_6300IMG_6390
Zondag gingen we naar Burgers’ Zoo vanuit de SP ledendag. Ik vind giraffe te gek en daar heb ik dan ook een tijdje gestaan. Het was een gezellige dag.

Deze week heb ik tentamens dus zal het nog even stil zijn op mijn blog. Gelukkig is school bijna klaar voor dit jaar dus meer tijd om aandacht aan het bloggen te besteden.

Wat ga jij doen deze week?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.