Pictures of last week #15

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

De weken vliegen voorbij. Nog ongeveer 2 weken en ik heb alweer zomervakantie. Deze week genoot ik onder andere van het mooie weer.
IMG_2983IMG_2984
Maandag ging ik naar de GGD voor de vervolg prik voor hondsdolheid. Verder heb ik op school gezeten. ’s Middags ging ik naar Spy in de bios en ’s avond keek ik Game of Thrones. Dinsdag keek ik Pretty Little Liars, ik volg het via Netflix dus dit was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Verder kwam het meisje langs dat mijn kamer overneemt als ik in Zuid – Afrika ben. Erg fijn dat ik mijn kamer op deze manier kan behouden want ik heb het hier erg naar mijn zin!
IMG_2991IMG_2992
Woensdag deed ik veel voor school. Ik leerde voor mijn tentamen, woensdag en deed wat aan het project. Ook deed ik wat kruidenboter op brood en na even roosteren in de pan is dat zo lekker! Jummie jum.
IMG_2998IMG_3001
Woensdag smeerde ik me goed in en wilde ik buiten gaan lezen. Helaas was mijn E-reader leeg.  Er kwamen de hele tijd musjes op de schutting en ik had nog oud brood liggen dus heb ik de musjes gevoerd.
IMG_3004IMG_3040
Vrijdag haalde ik bij de kruidvat de heerlijke Nutella met stokjes, als je me ergens blij mee kan maken is dat het wel! Verder kon ik eindelijk mijn Jump Suite aan. Ik vind hem nog steeds zo leuk! om 18.00 zat ik klaar in de bioscoop voor Jurassic World. Hij was gaaf! Daarnaast kwam ik erachter dat de cast van Magic Mike naar Amsterdam komt 1 juli. Ik heb snel gekeken of er nog kaartjes waren voor de desbetreffende Pathé en op dat moment waren die er nog! Ik heb toen dus snel twee kaartjes besteld. Ben zo benieuwd :D.
IMG_3051IMG_3053
Vrijdag versierde ik de kaart voor Manuëla. Wel aan de binnenkant, de kaart is van de Hema. Omdat ik een paar keer mijn afwas had laten staan en mijn huisgenoten die toen hadden gedaan besloot ik dat ik deze hoop moest afwassen.
IMG_3057
Zaterdag had ik de verjaardag van Manuëla. ’s Avonds gingen we uit in Breda. Het was een erg gezellige avond! Zondag sliep ik mijn roes uit en ben ik op Netflix aan Downton Abbey begonnen… Waarom zijn serie’s zo verslavend!?

Op de tijd dat deze blogpost online komt gaat mijn wekker af. Het is de bedoeling dat het een productieve dag wordt. Weer goed leren voor het tentamen van woensdag en het project zo’n beetje afmaken.

Wat ga jij komende week doen?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Pictures of last week #15”

  1. Waar om die serie zo verslavend is ?om dat het pracht serie is. Geeft een mooi tijdsbeeld ,Hoe het er toen aan toe ging. En als jij hem mooi vind, en wij ook met het grote leefrijds verschil ,wil wel wat zeggen, hoe knap hij is gemaakt .groetjes Opa /oma

  2. Leuke foto’s weer! Ik ben na de eerste aflevering van GoT al afgehaakt, omdat het niets voor mij was. En jouw leer foto’s doet mij denken aan het feit dat ik vandaag een engelse samenvatting voor mijn verslag moet schrijven. Dus dank je wel, hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.