Pictures of last week #16

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Euhm ja, de afgelopen weken heb ik al vaak gezegd dat ik niet zoveel foto’s heb.. Van deze week is het echt bedroevend. Ik had nog een tentamen en het project moet ingeleverd worden..

IMG_3064IMG_3065Maandag is boodschappen-dag. Buiten het leren en Downton abbey kijken om keek ik, uiteraard, de laatste aflevering van seizoen vijf van Game of Thrones. Op het eind van de aflevering was ik letterlijk emotioneel getraumatiseerd.. (De foto is van 9GAG. Nu is het weer een jaar wachten tot seizoen 6.
Van dinsdag heb ik geen foto’s omdat ik me toen niet erg lekker voelde. Ik leerde en deed een dutje op de bank (:.
IMG_3067
Woensdag was tentamendag. Om 8.10 was ik al op school en het was toen nog helemaal leeg. Het tentamen begon om 9.00. Na het tentamen heb ik tot 15.30 op school gezeten aan het project om daarna door te gaan naar de bioscoop. Manuëla en ik gingen naar San Andreas. De film vond ik beter dan verwacht. Het idee dat de gebeurtenis in de film ook ooit echt gaat gebeuren is wel akelig. Ohja, voor het tentamen heb ik trouwens een 9 gehaald ;D.
Donderdag zat ik van 9.00 tot, schrik niet, 18.45 op school. Het project was meer dan gedacht en dat leverde nog wel even de nodige stress op. Maar goed, het is ingeleverd dus nu afwachten op het cijfer!
IMG_3074
Vrijdag kwam ik thuis en settelde ik me op de bank met een dekentje. Sem is altijd erg blij als ik weer thuis ben. Ze is een goede steun voor mijn iPad.
Zaterdag sliep ik uit en keek ik vooral Downton Abbey terwijl ik eigenlijk had moeten leren. Ik heb gewerkt van 16.45 tot 3.15, er was een feestje. Op feestjes werken vind ik wel het leukste.
Zondag sliep ik weer uit, keek ik weer Downton Abbey en leerde ik een klein beetje.

Morgen (vandaag voor jullie) sta ik om 6.00 op om weer met papa mee te rijden naar het station. Ik heb mijn samenvattingen in Breda laten liggen dus morgen moet ik even aan de bak. Dinsdag kan ik ook nog even leren voor het her tentamen en moet ik een röntgen foto laten maken van mijn longen. Na dinsdag heb ik zomer vakantie! En volgend weekend is eindelijk tijd voor Concert At Sea!

Ik hoop dat jullie week leuk was!

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Pictures of last week #16”

  1. Haha Game of Thrones! Wat was dat vreselijk. En toch blijven we maar doorkijken! Succes nog met de tentamens! Mijn laatste is donderdag, daarna vakantie!

    1. Succes met je tentamen!
      Ik wacht mijn cijfer af van het tentamen maar denk niet dat ik hem heb gehaald. Maar ja, ik geniet nu van mijn vakantie! Alvast fijne vakantie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.