Pictures of last week #19

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

De week is echt voorbij gevlogen! Vorige week maandag is voor mijn gevoel al veel langer geleden dan een week. Ik heb een heerlijke week gehad. Ik ben onder andere naar de bioscoop en de Efteling geweest.

Maandag

IMG_3389IMG_3390 IMG_3392 IMG_3394

 

Samen met mijn broertje, als navigator naast me in de auto, ging ik naar de Efteling. Toen we in het treintje zaten kon ik mooi een foto maken van de pauw bovenop de sier trein. Op de foto met de paraplu staan we te wachten bij Joris en de Draak. Hier zijn we uiteindelijk drie keer in geweest. Iets waar je me heel blij mee kan maken is zo”n aardappelding (ben de naam kwijt, haha). Natuurlijk zijn we ook in Baron 1898 geweest. We hadden veel geluk, na ons was er storing en toen we erlangs liepen ging hij net weer open. We zijn er dus twee keer in geweest. Ik vind hem echt heel gaaf!

Dinsdag

IMG_3402 IMG_3404

Ik stond vol goede moed om 6.00 op om met papa mee naar Den Haag te gaan. Ik ging namelijk mijn visum aanvragen. Dit is niet gelukt, eerst waren mijn bankafschriften niet goed… Om half 12 was ik weer bij de ambassade maar klopte er nog een paar dingen niet. Verder bleek dus dat je jou paspoort dan moet afgeven als het is goedgekeurd. Dit wist ik niet en aangezien ik morgen (voor jullie vandaag) op vakantie ga, heb ik hem dus nog nodig. De rest van de dag heb ik me vermaakt bij papa’s werk en versierde hij zijn bureau met Minions. (Ik wil een Bob). Thuis aangekomen lag de poes heel lief op de container te slapen.

Woensdag

IMG_3408

Met Manuëla ben ik naar Inside Out geweest. Hoe ik hem vond kan je in mijn review lezen! Dit was te laatste film die ik gezien heb met mijn Pathé abonnement :'(. Snik snik, maar hé, Zuid-Afrika is ook leuk ;P.

Donderdag & vrijdag

IMG_3410

Euh… ik weet niet zo goed meer wat ik donderdag heb gedaan. Erg interessant zal het dus niet geweest zijn. Deze foto is gemaakt toen ik Sem aan het uitlaten was. Van vrijdag heb ik geen foto’s… geen idee waarom. Ik weet alleen nog dat ik één van deze dagen mijn kamer op heb geruimd.

Zaterdag

IMG_3412

Ik stond op en trok gelijk mijn sportkleren aan. Het was tijd om weer is te hoelahoepen! Ik kon dit eerst niet door de blinde darm ontsteking. Bukken en op mijn buik liggen heeft was nog een paar dagen gevoelig. Het hoelahoepen deed geen zeer en inmiddels kan ik ook weer lekker op mijn buik liggen! <3. ’s Avonds heb ik gewerkt, het was lekker druk dus de tijd vloog voorbij.

Zondag

IMG_3413IMG_3414

 

We brachten Sem naar een kennis omdat we op vakantie gaan. En ik bestelde op Bol.com de Olympus Tough TG-860 in het zwart. Als het goed is komt hij morgen binnen. Ik heb hem nogal op de valreep besteld omdat we dus morgen avond op vakantie gaan. Ik hoop dat ie op tijd binnen is!

Vandaag ga ik de laatste spullen inpakken, ik moet nog muziek op mijn iPod zetten en wat blogpostjes vooruit schrijven zodat jullie wat te lezen hebben. Ik weet niet hoe de WiFi op de camping zal zijn. Ik ga wel proberen volgende week maandag gewoon een Pictures of last week online te gooien!

Hoe was jou week? Ga jij nog op vakantie of ben je al geweest?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.