Pictures of last week #2

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk3 Comments

IMG_1990IMG_1991 IMG_1994
Lekkere week gehad waar in ik meer had moeten doen dan dat ik heb gedaan. Maandag kwam een huisgenootjes thuis van de AH met de leuke moestuintjes! Onverwachts ben ik toen naar de bioscoop geweest omdat mijn vriendin was afgebeld voor haar werk. We zijn naar Seventh Son geweest. Ik stopte ook nog wat kleingeld in mijn stagespaarpotje.

IMG_1997IMG_2005Dinsdag had ik samen met een huisgenoot boodschappen gedaan. We besloten om eindelijk de vieze, inmiddels grijze in plaats van witte, gordijnen eraf te halen en wat op het raam te plakken. Het bleef alleen niet heel lang zitten… We snapte eerst niet waarom maar er bleek dus folie op te zitten die er eerst af moest! (we hadden de verpakking niet gelezen, haha)
IMG_1998IMG_2001
Vervolgens begon ik in het 4e boek van De Grijze Jager serie. In 2 weken tijd ben ik inmiddels al in boek 5.. Als ik eenmaal begin kan ik moeilijk stoppen met lezen. Daarna heb ik een stapel papieren uitgezocht, je kan wel zien waar ik gezeten heb (:.

IMG_2003IMG_2009

Op dinsdag heb ik ook nog mijn kamer helemaal gepoetst en heb ik met 2 huisgenoten het glas maar is weggebracht.
IMG_2006IMG_2011IMG_2012IMG_2019
Ik keek uit het raam de het contrast leuk. De heldere blauwe lucht, witte wolken en ook regenwolken. Ik kijk steeds vaker naar de lucht en kan daar erg van genieten!
’s Avonds hebben we met het huis gegourmet er kwam iemand kijken voor een kamer en het was een afscheidsdiner voor een ander huisgenootje. We maakten een hele grote pannenkoek, bij het omdraaien ging het echter wel mis, haha.

IMG_2014IMG_2021
Op woensdag bakte ik nog een pannenkoek (al was ie wel mislukt, hij was wel erg lekker!) Ik ging naar de bioscoop (Kingsman: The Secret Service) en ik besloot mijn andere jas maar is aan te doen. De film vond ik leuker dan ik verwacht had, ondanks een paar kleine dingen die ze van mij weg hadden mogen laten.

IMG_2022IMG_2025
Donderdag avond kon ik het niet laten om van deze lucht een foto te maken. Vanuit het niets had ik last van mijn enkel en was hij dik.. Ik heb nog steeds geen idee hoe het kwam dus ik moet het even in de gaten houden. Om half 9 zat ik samen met huisgenoten klaar voor Wie is de Mol! Ik dacht dat het Margriet was en hier kreeg ik dus gelijk in. Ik had gewed met een vriend voor een reep melk chocolade wie het was. Hij dacht Rik dus de chocolade is voor mij! Yeahhh.

IMG_2031IMG_2036
Vrijdag thuisgekomen liet ik met papa de hond uit en had ik al weer een goede zooi van de tafel gemaakt. Dat vond mama niet zo leuk.

IMG_2037IMG_2038
Zaterdag deed ik wat aan school (hele hoop geprint aan samenvattingen) en reed ik naar mijn werk. Het was het eerste weekend dat het open was en het was aardig druk.

IMG_2045IMG_2046
Zondag deed ik weer wat aan school. Verder kwamen er kennissen langs die we al zo’n 7 jaar niet hadden gezien. We zijn bij mijn werk (Restaurant Smaek) gaan eten en het was erg gezellig!
Volgend weekend blijf ik in Breda zodat ik, hopelijk, niet afgeleid wordt en goed kan leren voor de 3 tentamens (pfffff).

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

3 Comments on “Pictures of last week #2”

  1. Heel veel succes met je tentamens alvast (en het leren ervoor)! Je kunt het. Je hebt een drukke week gehad zo te zien! Ahww die pannenkoek! Hij zal er niet minder om gesmaakt hebben 🙂 En wat gek dat je enkel ineens dik was! Ik ga denk ik ook nog naar The Kingsman, dus fijn om te lezen dat hij cool was! Succes aankomende week!!

  2. Wat een leuke week heb je gehad. Is de grijze jager serie leuk? Ik ben dol op boeken!
    Heel veel succes met het leren van je tentamens

    Liefs Shop It and Pop It
    PS. Op onze blog staat een leuke winactie online!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.