Pictures of last week #20

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

De weken vliegen echt voorbij. Nog maar een week geleden pakte ik mijn laatste spullen in om op vakantie te gaan. Benieuwd naar hoe de eerste week was?

Edit note: Een aantal foto’s zijn niet meer zichtbaar. Dit komt omdat het destijds met een url ingevoegd is. Ik weet dus zelf niet meer om welke foto’s het precies gaat.

Maandag

IMG_3420IMG_3424

Om 10.15 had ik een controle afspraak in het ziekenhuis. Ik was nog niet eens 2 minuten binnen en ik stond alweer buiten. Ik heb geen last meer van de littekens van de kijkoperatie voor het verwijderen van mijn blinde darm dus het was prima. Thuis pakte ik mijn laatste spullen en wachtte ik af of de camera, die ik zondag besteld had bij bol.com binnen zou komen. Rond half 2 had ik de Olympus tought TG-860 in mijn handen. Om 22.00 vertrokken we richting vakantiebestemming.

Dinsdag

IMG_3430IMG_3432

’s Nachts had ik amper geslapen in de auto. Ik kon mijn benen niet goed kwijt. Na een tijdje vonden Malik en ik wel een oplossing waardoor ik nog wat geslapen heb. ’s Ochtends heb ik ook nog even geslapen. We moesten een tot twee keer toe de weg zoeken omdat tractors precies de weg blokkeerde waar wij in moesten. Waarom die boeren besloten precies op deze dinsdag te gaan staken…. Rond half 2/2 uur arriveerde we op de camping. Nadat de tent stond zijn we een rondje gaan lopen.

Woensdag

Tijd om boodschappen te gaan doen. We zijn op vakantie met mijn oom, tante, neefje en nichtje en haar vriendin. ’s Avonds hebben we gezellig gebarbecued. Na de afwas hebben we nog met het gezin Rummikub gespeeld.

Donderdag

Yahtzee met papa en ’s avonds weer met zijn allen eten. Na het eten hebben we lekker gek gedaan. Weer bij de tent aangekomen speelde we Monopoly Empire. Ik had veel geld, helaas draait het daar niet om bij dit spel. Toch had ik gewonnen!

Vrijdag

De dag begon met regen (en een beetje een natte tent). We spelen veel Yahtzee deze vakantie. Het was de bedoeling dat we naar een strand in de buurt gingen… Dit pakte wat anders uit, haha. Weinig strand gezien maar wel veel mooie gebouwen en landschappen.

Zaterdag

Om 8.45 ging mijn wekker af. We zijn naar Quimper geweest waar de hele week al een festival aan de gang was. Er waren leuke kraampjes en op een plein werd muziek gespeeld waarop er (traditioneel) werd gedanst. We bezochten de Kathedraal. Ik vind het glas in lood altijd zo mooi! Ik kocht een nieuwe hoed en toen we naar de auto liepen probeerde we het dansen na te doen. (Ik krijg de twee bovenste foto’s niet recht door de WiFi hier.)

Zondag

Erg veel zon hebben we nog niet gezien. Het heeft vandaag veel geregend. ’s Middags klaarde het even op en ben ik met papa en de rest van de kinderen even gaan zwemmen. Dat had ik nog niet gedaan omdat ik niet zo van zwemmen hou en het steeds te koud vond. Ik heb weer Yahtzee gespeeld en we hebben ook nog gekaart.

Vandaag gaan we, als het ’s middags, droog is naar een oud middeleeuws stadje in de buurt. Ik ben erg benieuwd! Oh en papa is vandaag jarig (:
Ondanks dat het we de zon niet super veel zien heb ik het wel naar mijn zin. Deze week is al voorbij gevlogen!

Hoe was jou week? Ga je deze week nog leuke dingen doen?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Pictures of last week #20”

  1. Hallo Robin en de rest van harte gefeliciteerd. .ik via mms. wat gestuurd naar je pa .maar of het aangekomen is ??

  2. Pingback: Persoonlijke update: Zuid-Afrika en bloggen - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.