Pictures of last week #21

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Maandag, dat betekend tijd voor een Pictures of last week. We zijn naar Locronan geweest en naar het strand geweest. Benieuwd wat ik nog meer deze week op vakantie heb gedaan?

Edit note: De foto’s zijn niet meer zichtbaar. Dit komt omdat het destijds met een url ingevoegd is. Ik weet dus zelf niet meer om welke foto’s het precies gaat.

Maandag

 

We gingen naar Locronan. Een oud stadje op een halfuurtje rijden van de camping. Om het stadje te bezoeken moet je €4,- betalen om de auto kwijt te kunnen. Verder ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. ’s Avonds speelden we Triviant in teams.

Dinsdag

Deze foto is nog van 00.45 uur, Kolonisten van Catan. Ik speelde het voor het eerst maar had wel gewonnen. Het regende dinsdag veel en ik heb veel gelezen.

Woensdag

Yeah, de zon kwam door! Ik had me goed ingesmeerd en probeerde, voor zover dat bij mij gaat, wat bij te kleuren. Door mijn lichte huid verbrand ik echt heel erg snel. Ik smeer me dan liever ook goed in dat ik niet verbrand dan dat ik erg verbrand, het een klein beetje bruin wordt en ik binnen 2 dagen weer vervel. ’s Avonds was er een lichtshow op de camping waar we heen zijn geweest.

Donderdag

De zon kwam weer lekker door dus gingen we barbecueën. Na het eten en afwassen gingen we naar de Karaoke. Samen met Enza, Famke en Daan zong ik Parijs, het ging alleen niet zo goed, haha. Het was niet druk omdat er ook een circus was bij de camping.

Vrijdag

Bij de camping zit een speelpark waar je kan waterfietsen. Het was heerlijk op het water met de zon en een beetje wind. ’s Middags gingen we naar het strand.

Zaterdag

Tijd om te midgetgolfen! Ik had alleen een enorme hooikoorts aanval. Hierdoor heb ik verder de dag niet zoveel gedaan omdat ik dan niet tot veel in staat ben. Toen de medicijnen begonnen te werken ben ik nog in slaap gevallen. Van al het niezen word ik heel moe.

Zondag

We zijn langs de kust gaan rijden en zijn bij een strandje en bij Audriene gestopt. Hier waren ze met een show bezig van het reddingsteam. Ik verbaasde me erover hoe stijl zo’n helikopter omhoog kan gaan. We gaan zo barbecueën en zullen vanavond nog wel een spelletje doen. (Voor de lezers: We hebben nog gebarbecued en nog een spelletje gedaan.

Vandaag wordt het grootste gedeelte weer ingepakt want morgen gaan we weer naar huis. Wat gaan twee weken toch snel voorbij! Over precies een maand ga ik naar Zuid-Afrika. Hoe dichter bij dat komt hoe spannender het wordt.

Hoe is jou vakantie tot nu toe?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.