(Pictures of) last week #22

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

De vakantieweken vliegen voorbij en daarbij komt Zuid-Afrika ook steeds dichterbij… Deze week werkte ik veel en was Netflix mijn grote vriend.

Doordat ik veel werkte heb ik niet veel foto’s. Ik heb deze week naast het werken veel Lost gekeken en geslapen.

Maandag begon ik om 12.00 uur op het werk en ’s avonds keek ik Lost. Meestal kom ik rond 10.00 uur mijn bed uit en kijk ik dan even Lost tot ik weg moet. Woensdag na het werk ging ik met collega’s naar de vallende sterren kijken. We hebben eerst wat gedronken bij iemand thuis en zijn daarna naar het strand gefietst. Ik heb er 31 gezien en het was echt een leuke avond. Om 3 uur lag ik op bed. Ik deed mijn ogen dicht en was binnen 5 minuten in slaap.

welness

Donderdag had ik een dagje vrij. Ik schreef een review van mijn nieuwe camera. Verder ging ik met mama naar Hotel Het Raedthuys. We hadden nog een wellness bon voor 2 personen. Het was 2 uur en het bubbelbad was zo lekker!

Vrijdag weer aan de bak om 13.00. Het was druk en een lange dag werken. Zaterdag sliep ik dan ook even weer bij. Dat kon gelukkig omdat ik toen om 17.00 moest beginnen.

Gisteren was ik vrij en kwam ik rond 1 uur mijn bed uit omdat ik er weer rond 3 uur op lag (:. Ik heb gewerkt aan een nieuwe header/logo maar ben er nog niet helemaal uit. Mijn week was dus niet erg spannend helaas. Ik denk maar aan het loon dat volgende maand op mijn bankrekening staat..

Vandaag moet ik om 12.00 uur beginnen en tot donderdag moet ik werken. Daarna is het klaar en kan ik alles rustig gaan inpakken en nog leuke dingen gaan doen voor het 3 september is. Vrijdag ga ik mijn visum ophalen en zaterdag naar de Efteling.

Hopelijk was jou week interessanter dan die van mij! Wat was het leukste dat jij hebt gedaan? 

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.