Pictures of last week #3

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

Week 11 van het jaar is ook alweer achter de rug. Twee keer naar de bioscoop geweest, veel geleerd en een flink stressmoment..
IMG_2049IMG_2052
Maandag ben ik met Manuëla naar Selma geweest bij Pathé Rotterdam. We wilde hem graag zien en hij draaide niet in Breda. Op sommige stukken werd de film nogal langdradig maar het verhaal is wel mooi. Het glazenmuiltje van Cinderella stond er (18 maart ga ik erheen!). ’s Avonds hebben we ook nog een film gekeken met het huis.
IMG_2058IMG_2059 IMG_2060IMG_2062
Dinsdag stapte ik voor het eerst sinds weken op de fiets om naar school te gaan. Het was zo lekker! Mijn projectgroep bestelde pizza voor op school en rond 5 uur gingen we naar het huis van een projectlid om het verslag daar af te maken. Ze had een quote op de muur/plafond die me erg aansprak. ‘What makes you different, makes you beautiful‘.
IMG_2063IMG_2064 IMG_2065IMG_2066 IMG_2069IMG_2075
Woensdag was, denk ik, de leukste dag van deze week. ’s Ochtends toen ik naar school fietste was het wel even anders dan dinsdag! Mijn handen waren ijskoud toen ik op school aankwam. Ik wilde snel mijn laptop updaten maar dat had ik gedacht… 45 updates.. Ik had hem bij update 17 dichtgeklapt want ik zou naar het terras gaan. Gelukkig was het weer wel opgeknapt! Op het terras had ik mijn laptop weer open gedaan en naast me op een stoel gezet zodat ie verder kon updaten. Ik heb geen idee hoe lang hij erover heeft gedaan in totaal.. denk wel 3/4 uur. Op het terras maakte ik nieuwe vriendjes (:. ’s Avonds keek ik met twee huisgenoten naar Rapunzel. Die film blijft zo leuk.
IMG_2080IMG_2083
Voor donderdag had ik besloten vroeg naar school te gaan zodat ik daar kon leren. Als ik thuis blijf ga ik dingen zoeken die ik nog kan doen en op school moet ik wel leren. Saai dagje was het wel maar de gebakken aardappeltjes met hamburgers smaakte heerlijk als avond eten!
IMG_2100IMG_2103
Vrijdag was ik ook eerder naar school gegaan om te leren. Samen mat Manuëla at ik bij de Mac en gingen we daarna naar American Sniper. Van deze film werd ik echt stil.. Op het einde kreeg ik kippenvel. Ik vind het goed dat je het perspectief ziet van hoe Chris Kyle het beleeft heeft maar ook het perspectief van zijn vrouw.
IMG_2114IMG_2115 IMG_2119
Zaterdag en vandaag ging de wekker op 8:00 om te gaan leren. Helaas kwam ik er zaterdag achter dat ik niet ingedeeld ben in de lokaal indeling van het tentamen voor mijn P…. Ik helemaal overstuur want ik kan mijn bevestiging ook niet meer vinden.. Nu gemaild en hopelijk krijg ik morgen wat terug en anders ga ik langs. Ben bang dat ik hem nu niet kan maken donderdag :'(. Dan moet ik hem 9 april maken als de herkansing is.. Ik ben zo bang dat ik die dan niet haal.. dan is het gedaan, over en uit.. Maar goed.. De foto met de paarse achtergrond is gemaakt voor de photo hunt van de app: The Happening. Superleuke app waarin je challanges en polls hebt en punten kan verdienen. Wij hebben een groep met het huis. De laatste foto was ook voor de app. Ik heb vandaag heerlijk in mijn giraffe onesie rondgelopen!

Morgen tentamen en hopelijk bericht dat ik mijn tentamen voor mijn P nog wel met kans 1 mag maken. Vorig jaar lag ik in het ziekenhuis dus ik hoop echt dat het kan! Ik ga er maar niet vanuit, dan kan het altijd nog meevallen. Woensdag ga ik naar Cinderella waar als het goed is de mini film ‘Frozen Fever’ wordt vertoond vooraf, ben erg benieuwd! Hopelijk dus donderdag mijn P tentamen maken en vrijdag nog een tentamen. Ik ga dus een redelijk saaie en spannende week tegemoet.

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

One Comment on “Pictures of last week #3”

  1. Een week met een hoop films haha, leuk!! En hopelijk komt het allemaal goed met je tentamen… Kan me voorstellen dat dat even stressen is, zal voor je duimen (:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.