Pictures of last week #4

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk2 Comments

Een week van veeeeeeeeeeeel leren en weinig foto’s. Ik had 3 tentamens, een happy moment en ben van het weekend heel hard bezig geweest met mijn talentportfolio voor school wat morgen ingeleverd moet worden.
Maandag had ik een tentamen waarvan ik morgen als het goed is het cijfer krijg. Ik denk dat dit het enige tentamen is wat ik gehaald heb. Maandag was ook een spannende dag want ik moest erachteraan dat ik niet in de lokaalindeling van het tentamen voor mijn P. Eerst naar de decaan, AFL counter en vervolgens moeten mailen naar de examencommissie. En godzijdank kreeg ik maandag ook al antwoord. Ik mocht me nog een keer inschrijven! Wel is waar tegen betaling maar dat maakte me niet uit.
Verder had ik ’s avonds een training van Eventure en heb ik mijn contract getekend. Ik werk sowieso op Bevrijdingspop, tijdens het concert van Mumford and Sons op 4 juli en op Lowlands!
IMG_2132
Dinsdag genoot ik lekker van de zon door in de tuin te leren, leren, leren!
IMG_2136 IMG_2141
Woensdag leerde ik nog meer en ’s avonds was het tijd voor wat ontspanning: Cinderella! Vooraf aan de film werd de Frozen Fever afgespeeld, ik heb er echt om moeten lachen! Cinderella was ook erg leuk, al had de dans scene ietsie korter gemogen. Er zaten lachwekkende stukjes in.

Donderdag was de dag van de waarheid. Ik stond om 8 uur op om alles nog even goed te leren en om 15.00 zat ik klaar om het marketing tentamen te maken. Helaas was het tentamen erg lastig en ik ben bang dat ik hem niet heb gehaald. Ik hoef maar een 5 of hoger te halen want ik mag nog compenseren. Ik ben alleen bang dat zelfs die 5 er niet in zit. ’s Avonds heb ik met een huisgenootje nog Mario Kart gespeeld op de Wii.

IMG_2149IMG_2151IMG_2150
Deze quote’s stuurde mijn moeder vrijdag avond door terwijl ik met vriendinnen op de bank zat bij te kletsen, we hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Ik vind quote’s erg mooi en de tweede past heel erg bij mij. Niet in problemen maar in oplossingen denken!
IMG_2157IMG_2164IMG_2162
Zaterdag kreeg ik het ‘Wetboek voor Bloggers’ binnen. Eerst wilde ik hem niet bestellen maar door alle lovende recensies en omdat ik er meer over wil leren heb ik hem toch besteld. Verder moest ik werken.
IMG_2153
Vandaag heb ik alleen maar aan mijn talentportfolio zitten werken. Je mag zelf weten hoe je dit vorm geeft en ik had besloten om het in blog vorm te doen. Ik vond het erg leuk om te doen maar had me wel een beetje verkeken in de hoeveelheid werk die erin zat! Maar bon, het is af en ik ben er erg tevreden over. Morgen voor 16:00 moet het ingeleverd worden dus morgen lees ik alles nog een keer extra na om de puntjes op de i te zetten.

Mijn tentamenweek is dus voorbij en nu ben ik druk met mijn beoordelingsgesprek en Paaspop. Ik ben benieuwd wat de volgende week me weer brengt!

Hoe was jou week?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Pictures of last week #4”

  1. Ooooh cool dat je het wetboek voor bloggers hebt! Die wil ik ook hebben haha. Goeie. Even bestellen… (oeps, ja lekker impulsief he). Nee wilde hem al langer bestellen.. maar ik ben een zeef qua geheugen. Hoop dat je die 5 toch binnen gesleept hebt! Ik duim voor je!

    1. Ik vind het boek heel fijn! En ik vind het erg interessant om te lezen allemaal, zeker bestellen! Bedankt voor het duimen! Het heeft geholpen ;D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.