Pictures of Last week #5

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Zo, wat een week, wat een week! Ik heb veel gedaan waardoor het lijkt alsof afgelopen maandag al minsten een maand geleden was! Deze week was lang maar zo leuk 🙂

IMG_2169 IMG_2172 IMG_2173
Maandag ochtend scheen het zonnetje nog! Maandag kwam het cijfer van mijn tentamen dat ik nog moest halen voor mijn P. Ik heb een 6,8 gehaald en daarmee is mijn Propedeuse in the pocket! Ik was zo blij en dat was dus een reden voor een klein feestje! Met het huis keken we Frozen omdat het peet kindje (3 jaar) van een huisgenoot op bezoek was. Toen ik net naar bed wilde gaan ging ineens de bel.. het was 10 uur dus ik vroeg me af welke gek er aanbelde. Het blijk mijn vader te zijn die gefeliciteerd kwam zeggen! Zo lief (: Hij had in Breda een scholing gegeven dus hij was in de buurt.
IMG_2178 IMG_2180
Dinsdag had ik om 10.00 afgesproken met mijn projectgroep. Ik had het zo warm dat ik het lokaal dat we gehuurd hadden openzette en mijn benen naar buiten liet hangen. Er zit nog een stukje soort balkon onder, anders had ik het niet gedaan, haha. ’s Avonds at ik met ManuĂ«la poffertjes en gingen we naar The Second Best Exotic Marigold Hotel. Ik schreef er een review over.
IMG_2195IMG_2197 IMG_2198
Woensdag leerde ik met een huisgenootje de Cup song. Dat stond al heel lang op mijn lijstje van dingen die ik nog is wilde doen. Ik kan hem! Alleen nog niet zo snel, hihi. ’s Avonds was ik met mijn woordenslinger bezig en ik kwam een N te kort. Ik had toevallig nog een stukje karton liggen dat er precies op lijkt en de N precies in paste. Alsof het ervoor gemaakt was. De zin die ik ermee gemaakt heb is de volgende quote van de maand dus die komt 2 april online!
IMG_2211IMG_2220 IMG_2257IMG_2259
Van vrijdag heb ik geen foto’s, ik heb toen ook niet veel bijzonders gedaan. Maar zaterdag was een toffe dag. Ik zat om kwart voor 7 op mijn fietsje naar het station en genoot volop van de mooie lucht (de foto is met mijn neus gemaakt). Samen met ManuĂ«la ging ik mee helpen al vrijwilliger op de Dutch Comic Con! En ja je ziet het goed, ik sta met Giancarlo Esposito op de foto! hij speelt in Breaking Bad, Once Upon A Time en Revolution.  Na de foto stond ik helemaal blij te springen. Morgen komt er een blogpost online waarin ik over de dag vertel!
IMG_2270
Vandaag liet ik Sem uit, wat waaide het hard zeg! Verder heb ik om 20.00 een hoelahoep besteld bij HoopITYourself.

Dat was mijn superweek! Volgende week komen de foto’s maandag want van donderdag tot maandag ben ik op Paaspop bezig!

Hopelijk was jullie week net zo leuk als de mijne (:

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.