Pictures of Last Week #6

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Deze keer op maandag omdat ik vandaag pas thuis ben gekomen van een druk weekend Paaspop!
IMG_2279IMG_2289
Maandag ging ik langs de Hema! Ik had nog een pasje van €15,- die ik voor mijn verjaardag heb gehad. Ze hadden echt leuke hebbedingetjes. Volgende week komt hier een blogpost over. Van dinsdag heb ik geen foto’s, ik heb toen vooral aan het schoolproject gewerkt dat af moest. Op de avond van dinsdag op woensdag was er een boom omgevallen op school.
IMG_2295IMG_2298
Donderdag reisde ik naar Schijndel.. Eindelijk tijd voor Paaspop! Ik werd opgehaald bij de bushalte en belande in de achterbak. Door de storm bestond het terrein van Paaspop nogal uit modder, modder en nog eens modder. Gelukkig had iemand er aan gedacht dat we laarzen mee moesten nemen.
IMG_2311IMG_2320
Links ben ik druk bezig met de ruimte klaar maken. Vrijdag moest ik met 3 tassen en een tent naar het station.. Ik heb er een flinke blauwe plek aan over gehouden op mijn arm. Ik had de bus echt nét gehaald.
IMG_2352IMG_2391
Ik kon het weer is niet laten om een foto te maken van de mooie lucht. Dit was zondagavond. Van zaterdag heb ik zeker foto’s maar deze week verschijnt er nog een blogpost over hoe Paaspop is geweest. De foto’s zullen dus daar verschijnen. Rechts zie je de bandjes die ik uiteindelijk om had.
IMG_2393
Vandaag rond 17.00 uur was ik eindelijk thuis. Helemaal uitgeteld zit ik nu op de bank deze blog te schrijven. Ik ga zo naar bed en kijk wel hoe laat ik morgen wakker wordt. Dan ga ik morgen flink aan de bak om te leren want donderdag heb ik een hertentamen en vanwege Paaspop heb ik nog helemaal niet kunnen leren.

Hou mijn blog dus in de gaten als je benieuwd bent naar hoe Paaspop is geweest!

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.