Pictures of Last Week #9

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Deze rubriek komt voortaan op maandag ochtend online en ik ben aan het brainstormen over een nieuwe titel!

IMG_2592IMG_2600
Maandag zat ik om 7:00 al in de auto met papa. Hij moest naar zijn werk en ik kon meerijden naar het station. ’s Avonds ging ik met Manuëla naar de bioscoop en we zaten eerst helemaal alleen in de zaal. Toen de film net begon kwamen er nog 2 andere mensen. We gingen naar The Longest Ride, hierover schreef ik een review.

IMG_2623IMG_2634
Van dinsdag heb ik geen foto’s omdat ik de hele dag op school heb gezeten. Woensdag was ik vroeger klaar dan verwacht en besloot ik maar eens te gaan hoepelen! Donderdag nam ik vrij van school, heb ik samenvattingen zitten maken en ben ik even naar de stad geweest met mijn huisgenootjes voor een Koningsdag outfit. (Het topje is van de Primark hier komt nog een shoplog over!)
IMG_2641 IMG_2650
Vrijdag was Sem blij mij weer thuis te zien. Ik heb buiten van het zonnetje genoten en ben met een goede vriend Sem gaan uitlaten. De Dagpauwoog bleef mooi zitten voor een foto.
IMG_2657IMG_2658
Gisteren was mama jarig en zijn we naar de The Avengers geweest. We wilden eigenlijk gaan klimmen maar het weer zat helaas niet mee. ’s Avonds lukte me het eindelijk om Reign online te kijken. Op mijn iPad wilde hij het steeds niet doen…
IMG_2659IMG_2661
Zondag heb ik weer zitten samenvatten en we hebben gefondued.

Vandaag ga ik naar 538Koningsdag als VIP! Arjen heeft via de staatsloterij de kaartjes gewonnen. Ben super benieuwd en ondanks de weervoorspelling heb ik er wel zin in! De kaartjes van mij en Arjen hebben we verkocht dus is mooi meegenomen 😀

Wat doe jij met Koningsdag?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.