Pictures of Last Week #7

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Ik heb besloten om nu al een Pictures of Last Week te doen aangezien ik morgen vertrek naar Manchester en pas vrijdag terug ben en dan hopelijk veel over Manchester te vertellen heb. Voor volgende week woensdag staat wel een quote blogpost ingepland.

IMG_2395IMG_2394
Dinsdag sliep ik uit, leerde ik voor mijn hertentamen en liet ik Sem uit.
IMG_2403IMG_2405
Woensdag kreeg een huisgenoten te horen dat ze aangenomen was voor haar stage in Frankrijk. Superleuk natuurlijk maar ze zit wel volgende week al in het vliegtuig. Doordat ik dan in Manchester ziet hebben we woensdag een afscheidsfeestje gehad en hebben we met het huis een reis boekje gekocht. We hebben gepest, geëzeld en gestrest. (ik heb ’s middags nog geslapen omdat ik super moe was. Gelukkig maar, anders had ik het niet volgehouden)
IMG_2412IMG_2422
Donderdag nam ik afscheid van mijn huisgenoten. Zij komt de tweede week van september terug en ik ga de eerste week van september naar Zuid-Afrika dus we zien elkaar een jaar niet. Ze is wel mijn beste vriendinnetje in het huis dus ik ga haar erg missen. We hebben wel afgesproken om te skypen.  Na mijn hertentamen ging ik naar huis. In Roosendaal wisselde ik wat euro’s om in ponden.
IMG_2415 IMG_2417 IMG_2425
Vandaag had ik met Manuëla afgesproken om te terrassen in Bergen op Zoom. Ik at een heerlijke pannenkoek en kocht bij de H&M een bloemenkrans voor op je hoofd. Deze heb ik gekocht in het wit. Toen ik thuis kwam ging ik buiten een waterijsje eten. Sem kwam om aandacht vragen, ik beet een stukje van mij ijsje, legde het in mijn hand en Sem likte het op. Daarna bleef ze zitten schooien tot ze nog een stukje kreeg, haha. Op de laatste foto is te zien wat ik aanhad op rokjesdag. Ik ben ook nog (impulsief) naar de kapper geweest en heb mijn haar weer een stuk korter laten knippen. Er is zeker wel 5 cm van af, ik moet er erg aan wennen maar vind het wel leuk!

Ik ben erg benieuwd naar wat we allemaal precies gaan doen in Manchester.
Hoe was jullie week?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.