PLOG: Plettenbergbaai dag 2

ItsRobinItsRobin 1.0, Reisfoto's, Zuid-AfrikaLeave a Comment

Dag 2 van Plettenbergbaai liep anders dan we hadden gewild maar we hebben er het beste van gemaakt en het was een hele leuke dag! Benieuwd naar de foto’s?

Abseilen

 

Het was eigenlijk de bedoeling dat we gingen zwemmen met zeehonden. Helaas kon dit niet doorgaan door de mist over de zee. Ik belde naar Afriabseil of we het abseilen konden doen in plaats van de dag erna waarvoor het geboekt was. Dit kon gelukkig! Hoe het abseilen was kan je hier lezen: Bucketlist: Abseilen. Het was 20 minuten rijden en hier was geen mist en scheen de zon wel!

Na het abseilen zijn we ergens wat gaan lunchen en daarna zijn we het zwembad ingedoken bij het Bed&Breakfast. Het B&B was boven aan de heuvel, hier was geen mist, als je naar beneden reed naar het strand was daar wel mist.

We deden een kleine fotoshoot. Dit is de beste foto dat we probeerde te springen. Ja, ik probeer te lachen maar het ziet er wat verkrampt uit, hihi.

IMG_4952

’s Avonds weer heerlijk gegeten waarbij ze ‘chips’ heel letterlijk namen. De ‘friet’ die we erbij kregen leek echt op chips, haha. Daarna zijn we nog cocktails gaan drinken.

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.