Première: Magic Mike XXL

ItsRobinFilm, ItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

1 juli kwam de cast van Magic Mike XXL voor de première naar Nederland! Ze kwamen bij Pathé Amsterdam Tuschinski en ik was erbij!

Samen met Manuëla ben ik eerst naar The Minions geweest in Tuschinski. Hij was erg leuk! Vervolgens zijn we wat eten gaan halen en toen besloten we om tegen een hek aan te gaan zitten. Het was erg warm, te warm om door Amsterdam te slenteren (vooral voor mij).

IMG_3271
We hadden uitzicht een goed uitzicht en stonden dus vooraan bij het hek. De meisjes naast ons stonden er al sinds 11 uur. Wij zijn er tussen 3 uur/half 4 gaan zitten. Helaas werd net links naast mij een stuk geplaatst waar het hek open en dicht kon. De crew mocht niet verder dan dat.

IMG_3273 IMG_3276 IMG_3279 IMG_3281 IMG_3288
Om 7 uur zou het beginnen dus iedereen was in volle spanning. Natuurlijk kwamen eerst de personen voorbij die een kaartje voor de première hadden. Er zaten een paar bekende tussen!

IMG_3289 IMG_3290
Om ons een beetje te entertainen trok Jan Kooijman zijn broek een beetje naar beneden. Om te ‘strippen’.

Rond 8 uur was iedereen zo’n beetje binnen. En rond half 9/kwart voor 9 (later dan gezegd werd). Kwam de cast één voor één binnen!
IMG_3309 IMG_3317 IMG_3338 IMG_3342 IMG_3345

Manuëla en ik staan op wat foto’s bij Warner Bros en zijn ook een paar keer bij tv uitzendingen te zien. (Voornamelijk met de paraplu die ik had gekocht om ons tegen de zon te beschermen).

Het was leuk om ze in het echt te zien en om een keer een première mee te maken. Als Vrijetijdsmanager in opleiding had ik wel een paar punten die ik erg slecht vond. De man die de hekken aan het neerzetten was zei het ook al zelf rond een uur of 3:’Ik had allang klaar kunnen zijn’. Meneer was nog niet klaar omdat er trams door de straat rijden en er stonden al vanaf 2 uur ’s nachts (!!) mensen. Ik heb gehoord dat ze alle première’s van Pathé bij Tuschinski doen maar wat is dat onhandig! Het verliep ook allemaal nogal rommelig… Het lijkt mij dat er nu al wat première’s zijn geweest en dat het nu wel beter geregeld kan worden. Daarbij… hoe mooi Tuschinski ook is. Het is de meest onhandige bioscoop om er een première te organiseren. Al met al was het een hele ervaring waar ik ook weer van geleerd heb.

Verder hebben Manuëla en ik nog een goede daad verricht. Één van de meiden die naast ons stonden, en er dus al sinds 11 uur waren, kreeg last van der oog. Het ging steeds zeerder doen en de man van de EHBO raadde aan om naar de huisartsen post te gaan. Het kon zijn dat er iets achter het oog terecht was gekomen. Aan de hekken hingen grote Magic Mike XXL borden. We hadden al gevraagd of we die mee mochten nemen als het event was afgelopen en zij zou het bord dat voor mij hing aan het hek meenemen. Door haar oog zijn ze eerder weggegaan en daardoor hebben ze de cast niet kunnen zien. Dit vonden Manuëla en ik erg sneu… Via de omstanders zijn we bij een twitter account van haar vriendin gekomen en zo met haar in contact gekomen. We hadden namelijk het bord meegenomen om aan haar te kunnen geven! 2 juli heb ik deze op het station aan haar kunnen overhandigen. Ze was er erg blij mee en dat was het doel!

Vergeet ik bijna te vertellen wat ik van de film vond. Ik vind hem leuker dan de eerste. Er zit veel meer humor in dus ik heb veel gelachen!

Heb jij de film al gezien? Ben jij wel eens bij een première geweest?

Lots of love,
Robin

One Comment on “Première: Magic Mike XXL”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.