Quote of the month: April

ItsRobinInspiratie, ItsRobin 1.0Leave a Comment

IMG_2200

“Enjoy life, you never know when it ends”

Een quote waar ik me elk jaar weer meer van bewust ben. Genieten van je leven voordat het over is. Je leven kan zomaar voorbij zijn. Een auto-ongeluk, geweld, hartaanval of een vliegtuig dat neerstort.
De quote is met name na aanleiding van het neerstorten van de Airbus A320 van Germanwings. Ik vind dat er geen woorden zijn voor dit voorgeval. Het is zo afschuwelijk, dat je zo aan je eind moet komen. Meegesleurd door iemand die psychisch niet in orde was. Een middelbare schoolklas die net terug kwam van een uitwisselingsweek. Dat de passagiers al 8 minuten wisten dat het niet goed was. Dat je al 8 minuten weet dat het einde nadert… Ik zou niet weten wat ik zou doen in die situatie. Huilen, schreeuwen, snel alles opschrijven wat ik nog kwijt zou willen…
In mijn omgeving heb ik het al een paar keer meegemaakt dat er iemand zomaar uit het leven werd gerukt. Elke keer als ik dat hoor krijg ik zo’n naar gevoel door mijn lichaam heen. Het blijft altijd wel even hangen en elke keer realiseer ik me weer dat het zomaar voorbij kan zijn. Daarom wil ik graag alles uit het leven halen wat erin zit.
Geniet van de kleine dingen en neem niet alles aan als normaal. Het zijn de kleine dingen die het doen. Het nummer van Nielson vind ik erg goed en ben het er helemaal mee eens!

Waar kan jij volop van genieten?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.