Quote of the month: December

ItsRobinInspiratie, ItsRobin 1.03 Comments

Nog maar 4 maanden en dan ga ik alweer naar huis. December wordt een leuke maar drukke maand. We hebben het holiday program voor 2/1,5 week en daarna ga ik 10 dagen op vakantie. Op de helft van de maand ben ik over de helft van mijn stage heen, gek idee, maar ik ga er hier nog erg van genieten! Nu tijd voor Quote of the month.

De quote van deze maand staat achter op mijn kussen sloop die ik van vriendinnen heb gehad voordat ik wegging. Op de achterkant heb ik nog een paar mensen laten schrijven. Hieronder natuurlijk mijn ouders en broertje. De quote die een maand uitgelicht op mijn blog zal staan komt van mijn vader. Hij moest, natuurlijk, iets anders en speciaal verzinnen om op te schrijven dan de rest:

IMG_4417

Het is misschien niet het goede Engels maar we snappen allemaal wat mijn vader mij als boodschap mee heeft gegeven:

Luister naar je hart, volg je idealen en stop niet me dromen. Geniet ervan en veel plezier. Veel liefs, je vader. 

Meer valt er niet over te zeggen 🙂

Lots of love,
Robin

3 Comments on “Quote of the month: December”

  1. Super! En de boodschap is helemaal waar! Maar als ik al je belevenissen zo volg is die spreuk op je lijf geschreven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.