Quote of the month: Maart

ItsRobinInspiratie, ItsRobin 1.02 Comments

319486_444422128931868_1100528371_n

 

Voor mij past deze quote erg bij mij deze maand. Het verwijst erg naar ‘never give up’ .

Doordat ik vorig jaar twee keer erg ziek was heb ik mijn marketing tentamen niet gehaald en daarmee dus ook mijn Propedeuse niet. Dit jaar moet ik hem dus wel halen en dat moet me ook wel lukken. Al is er altijd de angst dat het niet lukt… Deze week heb ik niet erg veel uitgevoerd omdat ik echt in een dipje zat. Vanaf morgen moet ik er dus echt weer hard aan trekken zodat ik over 2 weken 3 tentamens kan knallen!

Wat is voor jou een inspirerende quote?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Quote of the month: Maart”

  1. Kom op Robin, het gaat je lukken!! 😀

    “Maybe it’s not about the happy ending, maybe it’s about the story”

    leven in het hier en nu is iets wat ik mijzelf echt wil blijven laten doen want anders vlieg ik mijzelf voorbij! Heel veel succes met je propedeuse! Je kunt het hoor!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.